ce sunt remedii pentru meniurile IR

R

rake.405

Guest
poate orice organism spune-mi circa căile de atac pentru scăderea Multumesc IR în avans

În urma ar putea fi soluția pentru meniurile statică IR: revizuiască dvs. de putere N / W (Creșterea nr de benzi de putere, etc.) Pentru meniurile dinamice IR: Inserare celule Decap.

Pentru IR static .. veți putea lărgi, chiar dacă de metal este loc pentru a face acest lucru ..

puteți adăuga chiar și din surse de energie suplimentare pentru reducerea statice meniurile IR. Pentru reducerea dinamic, utilizează mai puține celule unitate de rezistență.

În cazul în meniurile IR este concentrat la o anumită locație, răspândit celulele din acea regiune, dacă este posibil.

Cele mai bune pentru meniurile IR ar fi punerea curele mai mult de putere și în cazul în meniurile care puterea este mic, atunci u se poate lărgi curea, astfel încât să îndeplinească u putere. Pentru dinamic IR prima scadere u încerca să dec puterea pentru căile non-critice (nu o practică bună ca acest lucru ar putea provoca multe încălcări de sincronizare). Cel mai bine ar fi să afișezi DE celule capac, dar la costul de scurgere mai mult și zona.

Experienta mea pe Ir static este, adăugând dungă suplimentar ar spori doar de design cu 10 -20%, ia în considerare factorul de comutare este prea mare. dar încă se raportate de cădere. Combinații de celule Decaps, cât și bandă de alimentare și planificată ar fi cu siguranta plus. În ciuda tuturor acestea, Dacă meniurile care continuă să nu, au un pad plus, și că ar spin off de proiectare intreg, din nou.

nu ar adăugarea vias concediați pe plase de semnal IR reduce meniurile prea? oricine este de acord / nu sunt de acord?

poate orice organism spune-mi circa căile de atac pentru scăderea Multumesc IR în avans
IR-drop Solutions: 1. Reducerea consumul de curent al celulei 2. Adăugați mai multe tampoane tensiunii de alimentare 3. Reducerea rezistenței 4 fire. Utilizați mai multe straturi de energie 5. Adăugați condensatori de decuplare

nu s-ar adăuga vias concediați pe plase de semnal IR reduce meniurile prea? oricine este de acord / nu sunt de acord
? I dont cred că va ajuta u mult în decembrie meniurile în acest domeniu. Dar dacă marja de cădere este foarte mic, atunci u se poate încerca, de asemenea, această. Ai nevoie să adăugați vias redundante pentru EM încălcări.

IR-drop Solutions: 1. Reducerea consumul de curent al celulei 2. Adăugați mai multe tampoane tensiunii de alimentare 3. Reducerea rezistenței 4 fire. Utilizați mai multe straturi de energie 5. Adauga decuplare condensatori
Poate, te rog explica # 4, "utilizarea de straturi multiple de putere". Multumesc,

putea orice unul mă explic modul în care PAC va reduce decuplat meniurile IR

a putea orice unul mă explic modul în care PAC va reduce decuplat meniurile IR
capacitate de comutare în non-stat, care poate sursa, precum și current.Decaps chiuveta filtra vârfuri de curent care rezultă din schimbarea simultană a semnalelor . Elemente Decap sunt Capacitatea efectivă Serie (ESC), Series Resistance efectivă (VSH)

@ Huckle: Eu cred că înseamnă utiliza mai multe straturi pentru a furniza energie. Folosind mai multe straturi de metal va reduce rezistența rețelei de alimentare și, prin urmare, meniurile IR. @ VENKATESHM: condensatori de decuplare acționează în calitate de stocare taxa locală și este de ajutor în atenuarea căderea de tensiune la punctele de alimentare prin furnizarea de taxa. Acesta reduce meniurile care curentul absorbit de la sursa de alimentare și, prin urmare IR.

ceea ce este Capacitatea efectivă Serie (ESC), Series Resistance efectivă (VSH)

Acest lucru ma simt va avea un impact foarte redus asupra puterii dinamice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back