R
rake.405
Guest
poate orice organism spune-mi circa căile de atac pentru scăderea Multumesc IR în avans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
IR-drop Solutions: 1. Reducerea consumul de curent al celulei 2. Adăugați mai multe tampoane tensiunii de alimentare 3. Reducerea rezistenței 4 fire. Utilizați mai multe straturi de energie 5. Adăugați condensatori de decuplarepoate orice organism spune-mi circa căile de atac pentru scăderea Multumesc IR în avans
? I dont cred că va ajuta u mult în decembrie meniurile în acest domeniu. Dar dacă marja de cădere este foarte mic, atunci u se poate încerca, de asemenea, această. Ai nevoie să adăugați vias redundante pentru EM încălcări.nu s-ar adăuga vias concediați pe plase de semnal IR reduce meniurile prea? oricine este de acord / nu sunt de acord
Poate, te rog explica # 4, "utilizarea de straturi multiple de putere". Multumesc,IR-drop Solutions: 1. Reducerea consumul de curent al celulei 2. Adăugați mai multe tampoane tensiunii de alimentare 3. Reducerea rezistenței 4 fire. Utilizați mai multe straturi de energie 5. Adauga decuplare condensatori
capacitate de comutare în non-stat, care poate sursa, precum și current.Decaps chiuveta filtra vârfuri de curent care rezultă din schimbarea simultană a semnalelor . Elemente Decap sunt Capacitatea efectivă Serie (ESC), Series Resistance efectivă (VSH)a putea orice unul mă explic modul în care PAC va reduce decuplat meniurile IR