Zgomot de fază de spectru întrebare

N

neoflash

Guest
În documentul de la ghidul de designer, se afirmă că există o relaţie între SΦ (f) şi L (f): SΦ (f) = 2 * L (f): L (f) este funcţia Leeson, SΦ (f) este spectrului de frecvenţe de zgomot de fază; Cu toate acestea, hârtie Hajimiri pe zgomot de fază în Oscilator Inel a declarat că SΦ (f) = L (f). Care este real? Cum putem obţine L (f) funcţia? Direct de măsurare de la ieşire PLL de analizor de spectru? [Size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 29 minute: [/color] [/size] Aici este doc de la care site-ul web.

Dacă te uiţi la un semnal curat pe un analizor de spectru, se pare ca Muntele Everest, cu un vârf ascuţit şi pantele care coada de pe la dreapta sau la stânga. În mod normal, partea dreapta este identic cu partea stînga de vârf. Deci, statistic, oamenii măsoară adesea doar o parte a spectrului de frecvenţe, şi spun că, dacă au dublat ca valoare de zgomot care ar şti ce ambele părţi ale spectrului de zgomot ar fi. Evident, jumătate din spectrul de frecvenţe de zgomot nu este egal cu spectru complet de zgomot, astfel încât cartea este în eroare. De timp numai S (e) ≠ 2 L (f) este atunci când există o relaţie complicată corelat între AM şi PM de zgomot, astfel că o parte este îmbunătăţită, iar cealaltă parte este diminuat (un fel de modul în care o imagine a respinge lucrările mixer ). Puteţi, de obicei, doar se poate vedea acest lucru în sidetones discrete, în cazul în care laterală superioară este o înălţime diferită decât laterală mai mică.

biff44: În înţelegerea mea, L (f) este ceea ce putem obţine de la analizor de spectru. Am normaliza doar ceea ce am măsurat la tonul fundmental pentru a obţine L (f). Este corect? Nu este acelaşi lucru atunci când ne referim la SΦ (f)? Diferenta lor este doar definiţia de faţă simplă sau dublă faţă? Te rog ajuta-mi răspunde la aceste două întrebări, dacă poţi. mulţumesc, Neoflash

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back