Voi avea nevoie de tensiune externă pentru unitate GPS, după interfațare?

A

asic1984

Guest
hi pentru care are excperience cu interfațare cu GPS, i-au ETREX unitatea Garmin am nevoie pentru a furniza tensiune externă la unitatea GPS, știind că acesta are deja bateriile, pentru a putea utiliza RS232 (face nevoile RS232 sursă de alimentare externă decât baterii de GPS) multumesc pentru ajutor

Dacă doriți să utilizați GPS pentru perioadă scurtă de timp, bateriile vor fi destul de suficient, dar dacă doriți să-l executați pentru mult timp, apoi o opțiune mai bună este să folosiți sursa de alimentare externă. În ceea ce privește "RS-232" interfata este în cauză, să fie conștienți de faptul că cele mai multe dintre dispozitivele GPS (inclusiv Garmin) operează numai 0-5V ceea ce, de fapt, nu are nimic de-a face cu "true" RS-232 niveluri. Dar, deoarece pentru applictions domestice acest nivel 0-5V, care este, a fost mai ușor pentru a genera, de cele mai multe PC-ului contemporan, laptop-uri, etc vor citi aceste dispozitive .. Și pentru acest motiv (nu adecvat RS-232 conducător auto), nu aveți nevoie de alimentare externă .. Salutari, IanP

hi thanks prea mult IanP u sunt un real sprijin auzi am cumparat cablul care conectează la PC gps ... atunci când i se măsoară de ieșire de la semnalul de transmitere la PC am găsit-o gama intre -4.5 si 1.5 tensiune negativă ... este ok ... dar gama de pozitiv este mic ca ceea ce cred este că normală, de asemenea, am nevoie să știu de ce nu este la fel de pini de la GPS la cablu ... este de intrare sau de ieșire, datorită prea mult pentru ajutor

Cele mai multe dintre receptoare GPS au intrare pentru alimentare externă. Înainte de a conecta ceva acolo verificați cu manual de utilizare pentru tensiune max acceptabil pentru dispozitivul dumneavoastră. Incase aveți un brand Garmin, puteți găsi acest cerneala foarte util: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm Salutari, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back