VLSI oportunități în Hyderabad

T

Tan

Guest
Buna ziua prieteni, am făcut Diploma mea de PG în proiectarea sistemului de digital din Pune University.I au adăugat CV-ul meu în naukri.com si monsterindia ... nu am primit niciun răspuns, astfel far.Could cineva vă rog să-mi spuneți dacă există Oportunități în Hyderabad în acest domeniu? Multumesc Tan

există în jur de 25 de companii de lucru VLSI, u se poate vizita parcul în persoană toate cele bune

Hi priya, Vă mulțumim pentru reply.Can ta să-mi dai numele de companii care activeaza in Hyderabad, și, dacă este posibil vă poate oferi de referință. de așteptare pentru tine răspunde. mulțumesc încă o dată Tan

Ai "DIN ai de locuri de muncă prin campus? De data aceasta a avut PU destinații de plasare bune. Oricum, acum ei într-adevăr greu pentru a obține un loc de muncă, văr că certificarea greu se adaugă la factorul de employablity dumneavoastră. Încercați pentru unii deschidere proaspat, ține de verificare Odorizatoare site-uri de locuri de muncă pentru India / hyd. Succes!

Ai "DIN ai de locuri de muncă prin campus? De data aceasta a avut PU destinații de plasare bune. Oricum, acum ei într-adevăr greu pentru a obține un loc de muncă, văr că certificarea greu se adaugă la factorul de employablity dumneavoastră. Încercați pentru unii deschidere proaspat, ține de verificare Odorizatoare site-uri de locuri de muncă pentru India / hyd. Succes! Buna ziua, nu am inteles punctul tau de Poți fi mai clar rog .. ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back