Vă rugăm să-mi sugereze!

V

VLSI_Dream

Guest
Bună ziua la fiecare una, Eu sunt în prezent lucrează în industria IT din ultimii 2 ani. Am terminat BE în ramură ECE cu 80% agregate. Acum, eu sunt în căutarea pentru o carieră în domeniul VLSI. Am planificat să se alăture instituției VLSI. Vă rugăm să-mi sfaturi cum să procedeze ca și cum ar trebui să i futher se alăture instution și a obține un loc de muncă VLSI? Eu am 2 ani experienta in industria IT, deoarece am 2 ani de la diferența de inginerie mea, dacă orice companie se va lua în considerare profilul meu după complition a cource? Vă rugăm să ghid eu. Privind în perspectivă pentru răspunsurile dumneavoastră. Multumesc,

performanța în formare trebuie să fie luate în considerare, dar nu cred că doi ani de experiență ai dobândită în domeniul IT vor fi acceptate de către societățile

Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră. Jeffrey Am de gând să se alăture RV - VLSI centru de formare situat în Bangalore. Vă rugăm să sfaturi cum să-mi pas înainte pentru pursing slujba mea VLSI. Multumesc,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back