UWB Wilkinson divizor de putere folosind anunţuri

A

asad gulshamir

Guest
hi eu sunt, folosind UWB divizor de putere Wilkinson în FYP mea, am proiectat un divizor de 1-2, dar rezultatele nu sunt în conformitate cu bandă UWB (3.1-10.6ghz), orice plz o să mă ajute în lei, i-am încărcat cu ajutorul FR-4 şi substratul cntr frecv este de 6 GHz

Prima, ar trebui să utilizaţi substrat RF, cum ar fi produsele lui Roger. 2, lăţimea de bandă nu este atât de largă. Puteţi utiliza mai multe faze pentru a ajunge la obiectivul dvs.. În AWR, există unele exapmles pentru 2-18GHz. Aveţi posibilitatea să le modifice pentru a se potrivi cerinţelor dumneavoastră.

dar aici numai FR-4 este disponibil pentru fabricare

Bazat pe experienţa mea, FR-4 nu este de lucru bine peste 5 GHz. Da, e adevărat, există circuite concepute pentru 5.8 GHz pe FR-4, dar acestea sunt de lucru pe o banda foarte ingusta. Dacă doriţi pentru a proiecta o bandă foarte largă, este necesar să utilizaţi un substrat RF, cum ar fi Taconic, Rogers, etc aşa cum sa menţionat de către tony_lth. Candva am facut un divizor de 1-4 de putere folosind 3 Wilkinson separatoare de putere de muncă în 1 - 11 GHz. Am folosit 3 wilkinsons etapă cu privire la rezultatele Taconic TLX-0 şi măsurate au fost foarte promiţătoare, cu rezultate simulate în ADS. Un alt sfat, dacă aveţi de gând să fac un proiect la facultate, nu e rău să se uite la cerinţele şi resursele disponibile. Sper ca vei face data viitoare ... noroc

hi pe-lubrifiant, dacă u au nici separator de lucru în intervalul de 1-11 GHz, plz partea ei, am Wil ma ajute

Ei bine, nu este posibil pentru a vă oferi design ca am facut proiect cu un partener din industrie. Dreptul de autor este cu partenerul industria. Am folosit ghid de proiectare a anunţurilor pentru a se proiecta. Construirea manual componentele de la primitivele, de asemenea, funcţionează bine ... cu toate acestea este nevoie de ceva timp, aveţi nevoie pentru a face o mulţime de trucuri pentru aceasta. Adăugaţi componenta ghid de proiectare a schematică şi introduceţi parametrii necesare: lăţime de bandă etc proiectarea şi apoi simula. Odată ce aţi obţine rezultate satisfăcătoare în schematic, utilizaţi impuls pentru a verifica rezultatul. În cazul în care nu se dă impuls rezultate satisfăcătoare, trebuie să reglaţi parametrii din schema, actualizarea de proiectare şi simulare din nou în impuls ... Am luat 3 etape Wilkinson pentru designul optimizat. Aşa cum îmi amintesc, ADS calculele ghid de proiectare a nu lucra pentru substraturi care au eps_r <2.45 sau 2.5, puteţi verifica valoarea exactă din ajutorul ADS. Este dat acolo ... Am folosit Taconic TLX-8, 0.707 mm, o grosime de substrat pentru proiectare. Sper că aceste informaţii vă ajută ...

Am folosit Rogers 4350B pentru a face un divizor de 2-9GHz putere. Doar modifica de la exemplul de AWR.

cel mai bun substrat pentru aplicarea UWB este Tacounic RF-35

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back