Utilizarea x11 prin tunel ssh

J

jiang

Guest
Salut, am învăţat că pot folosi ssh de pachete de expediere X11, când IP-ul meu este IP virtuală. Eu folosesc aceasta metoda pentru a afişa X11 pe PC-ul meu cu ip virtual, dar PC-ul meu nu este întotdeauna funcation. Are cineva are o experienţă de utilizare X11 ssh de expediere? BR, Jiang

Am făcut asta de multe ori în trecut cu ajutorul depăşească pe masina de casa mea de sub Windows sau nativ în Linux pentru atunci când am lucrat de acasă. 1) Ce sistem de operare se va rulează pe computerul dumneavoastră de acasă? 2) Dacă executaţi Windows ce aplicaţii sunt fugi pentru a traduce comenzile X-Windows la comenzi de ferestre? 3) Care este clientul SSH? 4) Care este sistemul de operare al maşinii pe care încercaţi să ssh? Rădăcină

Meu demon parametru ussing F-Secure, şi există - Activează X11 tunel. Poate fi ceva similar este in clientul tau.

1. Sistemul de operare al PC-ul meu de la domiciliu este Windows XP. 2. Eu folosesc pentru a conecta PuTTY RedHat Linux 8.0. 3. Mi se pare envirnment de afişare pe Linux este: 0.0, dar nu primesc întotdeauna messges de eroare. Xlib: conectarea la ": 0.0" refuzat de către serverul Xlib: Nu specificată în protocol 4. I a alerga "lista xauth" pentru a vedea x autorităţii şi arată xxx / Unix: 2 MIT-MAGIC-COOKIE-1 xxxx 5. Am stabilit de mediu de afişare: 2.0, dar aceasta nu funcţionează şi arată nu se poate deschide ecranul de configurare Ce trebuie să fac înainte de a folosi ssh? Am setuped X11Forwarding în / etc / ssh / sshd_config şi ForwardX11 şi ForwardAgent în / etc / ssh / ssh_config.

Am găsit probleme în cazul în care acestea sunt. 1. variabilă de afişare greşit am seta variabila de afişare în / etc / bashrc, pentru că eu trebuie să seta automat variabila de afişare a utilizatorului care utilizează Telnet. stabilească => Am constatat că $ remotehost nu va fi setat ca am folosi ssh pentru a conecta linux. I modifica / etc / bashrc, după cum urmează: în cazul în care [-n "$ remotehost"]; exporta apoi DISPLAY = $ remotehost: 0.0 Fi 2. numele de gazdă greşit client SSH va seta variabila de afişare ca localhost: X.0. Numele de gazdă, localhost, trebuie să fie 127.0.0.1. stabili => modifica / etc / hosts

Ai folosi, de asemenea, "-X", cu ssh? În caz contrar, variabila DISPLAY nu va fi stabilit.

păstraţi-l simplu, deschis SSH instalat pe masina dumneavoastra Linux, apoi notaţi numele de utilizator, parola şi adresa IP. În prezent, am putut sa te loghezi folosind XFree 4.3.0 PPC, în conformitate cu OS X 10.2.8, utilizând următoarea. ssh-X-L numele de utilizator 192.168.1.xxx Toate efectuat pe un PowerBook G4 17 Utilizarea Airport Extreme complet fără fir! Acest lucru mi-a dat destul de câteva idei, am nolonger trebuie să sclav pe un birou de calculator tot timpul :) KLEO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back