USB la RS 232 Converter

Verificaţi Tigerdirect sau ou nou. Tu ar trebui să poată obţine unul decent pentru un pret bun. Aici este un produs Convertor: Convertor RS232 la Rs485/SAEJ1708 http://www.auelectronics.selfip.com/System-485.htm
64_1194798608 jpg
28_1194798574.jpg
Ghid de utilizare este disponibil aici.:

USB la RS 232 Converter 1.peştii schema de PL2303HXD. 2.It nu au nevoie de necesara gamelor de lucru 12M.

Eu am fost interesat în construirea verymuch aceeaşi Programator mea de a lucra cu laptop-ul meu nou. Mai târziu, am găsit în loc de toate durerile pe care le luăm pentru a construi şi depana circuit, am cumpărat Prolific2303 gata de a utiliza pentru Converetr 200 / - rupii. Cred că merită.

Salut Sunt un utilizator nou si am cateva intrebari pentru tine. Sunt folosind o placa care converteste USB standard în RS232 standard, prin utilizarea unui PL2303. La bord pot vedea acronimul DKU-5-B. Am nevoie de un ajutor pentru a înţelege schematic. Poate cineva sa ma ajute? Cel mai bun în ceea ce priveşte Tyler .....

astfel încât să clipească mobil avem nevoie de RX, TX, GND, si unde putem trage 3.3V la portul de telefon.

De fapt, nu am citit toate posturile, dar am să presupunem că doriţi ceva pentru a face I / O digitale, prin comenzi de la PC. i se poate sugera să utilizaţi microcontroler PIC18F4550 de la Microchip, descarcati-l apoi pe CDC firmware-ului, acesta este gata făcute şi pentru a descărca gratuit de la site-ul oficial al Microchip sub numele de "Microchip USB cadru", multe proiecte veţi găsi în software-ul atunci când îl instalaţi , ridica proiectul CDC-de bază demo pentru PICDEM bord apoi descarca-l pe PIC18F4550 dvs., veţi observa că PIC va apărea ca un port virtual COM, apoi te descurci cu ea ca un port serial prin VB sau C + + sau chiar Matlab sau Labview , pe care doriţi să setaţi digital de I / O, atunci va trebui să facă unele modificări în interiorul firmware-ului CDC, sa foarte usor de facut. noroc :)

USB PIC18F4550 ar putea să nu fie la fel de fiabile ca cip dedicat USB dacă fiabilitatea produsului este o preocupare majoră. Am auzit 4550 se poate bloca pe memorie flash sau să biţi de configurare, atunci când acesta este conectat la portul USB, care nu se va întâmpla cu aceste cipuri ROM USB codificate.

Am folosit modulul PIC18F4550 USB cu CDC firmware-ul pentru mult timp şi a făcut bun în special atunci când am folosit un alt periferice din interiorul microcontrolerului cu USB şi a făcut bine, dar bine sa stiu de la tine se poate bloca pentru un motiv oarecare, informatii utile pentru mine. mulţumiri

Personal, am constatat că cipurile prolifici să fie teribil, am mai multe scale cu interfeţe seriale de la Wedderburn la şi şi cip Prolific nu primi date de la oricare dintre ele. Aceasta poate fi o problemă de şofer, dar cred că este o problemă din cauza cip de FTDI chips-uri şi maxim de lucru bine.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back