USB la RS 232 Converter

Caut pentru proiectare de referinţă PL2303, therrefore am de publicare pentru a vedea. Multumesc.

[Quote = mbyka] Salut cumpara acest produs h ** p :/ / www.digitus.de/scripts/digdetail.asp?artnr=DA% DA-70146 driverul 2D70146 h ** p :/ / www.services.digitus .info/data/download/treiber/da-70146.zip dar eu nu pot lucra LAptoop mea şi de IC-prog JDM programator poate ajuta ma rog? Ce pot face? [/Quote] Buna byka, IM koordinat.ur şofer ar trebui să fie stabilite şi u sub Windows> Settings> Control Panel> System> hardware privire la privire ur dispozitive şofer specs.and la settings.from avansat una din Acestea u ar trebui să vadă portul USB vrtual care ur se utilizează pentru rs232.set să u ca portul şi setaţi rate.then baud face aceste setări pentru IC-prog, JDM .. sper că funcţionează

MBYKA Nu ştiu specificatiile de dvs. convertor, dar cred că principala problemă este că JDM are nevoie de + -12 V a unui port serial RS232 reală. poate ar trebui sa vizitati pagina de kitsrus si arata DIY K149-BC programator.

Cu toate acestea eu sunt nou la programare în VisualC #. NET. Există orice alte (simplu), modul în care i se poate accesa portul COM (de citire / scriere pentru dispozitivul XML conectat la acesta), folosind fie aplicarea Wndows (preferat) sau consola de aplicare! "Folosind System.IO.Ports" nu este disponibil în VS.NET 2003. De asemenea, "MSComm" de control. Te rog ajută .. mulţumiri

Oricare dintre voi au o schema pentru RS232 Convertor USB la unul utilizând TUSB3410. Am nevoie de ea pentru un proiect academic.

Am încercat să proiecteze un sistem de control pentru proiectul meu de absolvent, eu sunt foarte nou pentru microcontrolere si microprocesoare şi nu au Experienta. Orice organism ar putea vă rog să îmi spuneţi cum să înceapă şi orice alte linii de ghidare sau de sfaturi.

[Quote = wfang] Sunt, de asemenea, interesat de TI TUSB3410, cineva a făcut acest proiect cu cip [/quote]? Am făcut acest proiect cu succes. TI sprijină toate documentele si doar urmaţi doar schema pe care le oferă.

Nu e nici un cod în EEPROM, care conţine doar furnizor de ID-ul, etc Puteţi programa numele pe care doriţi să fie afişată o casetă dilpg în Windows de fiecare dată când îl conectaţi la portul USB. Deci, nu ai program de proba care poate programa în EEPROM? în cazul în care este pentru EEPROM PL-2303 IC. Multumesc!

puteţi utiliza, de asemenea, de emulare software folosind ATMEL AVR At90S2313 sau 8 ATMEGA serie pentru a face un usb low-cost la RS 232. este gratuit şi de sprijin numai versiunea USB 1.1 de viteză redusă. Pentru mai multe informaţii, puteţi vedea de la http://www.alldiy.info/usb.html

Cum pot descărca de pl2302 schema? Ea spune că nu sunt autorizate.

de ce ar trebui să avem nevoie de USB la 232 Convertor? vă rugăm să răspundeţi pentru acest

PL2303 este cea mai bună alegere, este o soluţie foarte uşor şi ieftin pentru USBUART.it poate, de asemenea, nevoie de nici un EEPROM! deci încercaţi PL2303, va place ..... Vezi ==> www.prolific.com.tw

Salut, Are cineva utilizarea de programare VB6 utilizând Prolific PL2303? Ce este setarea MSComm ar trebui să i pună? Viteza mea de programare încetini atunci când se utilizează USB PL2303, comparativ cu Serial. Acest lucru nu ar trebui să fie cazul ca USB ar trebui să fie mai rapid în comparaţie cu serial? Poate cineva ajuta? datorită Salutari, i

hi să cumpăr un cablu de date Ericson 3 $ şi în interiorul pl2303 şi tăiat cellfone cablu ia rx pini 5V şi groud conectarea la GPS Modul. Hiper în căutarea unor terminale ccharacter.but dıdnt de date GPS. este problema 5V-12V reală serial voltaj.what portul pe lucru şi engleză ghere rău.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back