USB la RS 232 Converter

Cred că cea mai bună soluţie este de a cumpăra gata făcute, dar trebuie sa fie atenti pe care producătorul îl utilizaţi!

Sunt, de asemenea, interesat de TI TUSB3410, cineva a făcut acest proiect cu cip?

Doar au primit mostre gratuite de la TI ... tusb3410 şi tusb3210 ... Sper că pot să vă spun în curând ceva despre ... deşi nu funcţionează pe Windows (o;

atunci când folosesc PL2303 simula RS232, descoperit rata de transfer nu exactitate egal setările, schimbarea de timp de peste 10% din setting.who ştie care IC este mai bine, pentru că am nevoie de ea depanare hardware-ul meu.

FTDI a lansat noul Convertor USB: FT2232C . Ea are dual channel serial / paralel porturi cu aceleaşi moduri ca şi FT232BM/FT245BM peste consolidată Bit-Bang, cu mod de transfer sincron + nou foarte interesant, multi-protocol sincrone Motor Serial (MPSSE) de interfaţă, care este proiectat special pentru protocoale sincrone de serie, cum ar fi JTAG şi de autobuz SPI.

Bună tuturor, nimeni nu are codul sursa pentru kit de evaluare TUSB3410 UART? TI baieti s-au oferit doar imagini binare: (

Stimate toate, am avut în sfârşit lucru TUSB3410 de lucru, acum cu succes enumeră ca CDC, dar nu este o altă problemă: atunci când USB COMM portul este deschis şi în utilizarea de către o aplicaţie, precum şi dispozitivul USB este deconectat, se blochează USBSER.SYS , şi atunci când aparatul este reconectat, portul COMM nu poate fi deschis ... cineva a întâmpinat această problemă? soluţii? thnx bamdad.

Unde putem găsi codul pentru EEPROM 24C02 a convertorului pe bază de PL2303?

Nu e nici un cod în EEPROM, care conţine doar furnizor de ID-ul, etc Puteţi programa numele pe care doriţi să fie afişată o casetă dilpg în Windows de fiecare dată când îl conectaţi la portul USB. În cazul în care puteţi cumpăra PL2303? Nu am gasit nicaieri sa-l cumpere. Silabs tocmai a lansat IC CP2102, care este o versiune îmbunătăţită a CP2101. Aceasta este soluton mai integrată şi compact. EEPROM şi rezonator sunt construite inch

Gata făcut circuitul PL2303 este un cablu de date GSM (6 $). nivelul de 0-5V RS232 pentru conectarea directă celulare. tel. si UC dumneavoastră.

[Quote = mine] Unde se poate cumpăra PL2303? Nu am găsit nicăieri pentru a cumpara o [/quote] puteti trimite direct le un e-mail pentru o cerere şi veţi primi, de asemenea, o ofertă pe baza FOB Taiwan. Dar nu va primi nici probe, cel puţin nu în Europa. BTW. Am solicitat pentru unele 10000 de piese. Ei nu au distribuitori. Compania ciudat .... Mik

[Quote = M! K] [quote = mine] Unde se poate cumpăra PL2303? Nu am găsit nicăieri pentru a cumpara o [/quote] puteti trimite direct le un e-mail pentru o cerere şi veţi primi, de asemenea, o ofertă pe baza FOB Taiwan. Dar nu va primi nici probe, cel puţin nu în Europa. BTW. Am solicitat pentru unele 10000 de piese. Ei nu au distribuitori. Compania ciudat .... Mik [/quote] Cred ca este imposibil sa comanzi ceva pentru utilizarea hobby, atunci, cu excepţia cazului în care comandaţi un cablu de readymade. Dar cred ca va comanda un Silicon Laboratories CP2102 (sau CP2101). Ele sunt mult mai compact şi mai integrate decât FTDI232BM şi Prolific PL-2103. Chips-uri Cygnal a construit-in EEPROM şi oscilator. Ai nevoie doar de o pereche de condensatori externe. www.silabs.com Le puteţi comanda de la www.mouser.com , www.digikey.com si www.sparkfun.com/shop/index.php?shop=1&cat=79 .

În cazul în care puteţi cumpăra PL2303? Nu am gasit nicaieri sa-l cumpere. Distribuitorul german Glyn ( www.glyn.de ) distribuie PL-2303X şi un consiliu de evaluare. Ca o companie se poate comanda mostre! Ca o persoană privată, eu nu, nu!

Convertor USB la serial este o soluţie bună, dar dacă vrem USB de mare viteză?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back