USB la RS 232 Converter

Cred că ar trebui să ia în considerare pentru a cumpara o deja făcute. Ele sunt extrem de ieftine si veti economisi timp pentru mai multe lucruri utile. Eu folosesc unul de la digitus ( www.digitus.de ) si sunt foarte multumit cu el PicMan

Încercaţi Prolific USB la RS232 CI Am încercat FTDI Chip şi Prolific PL2303, cred că PL2303 mult mai mult mai bine decât FTDI (FT245BM, FT232BM), mai ieftin şi uşor de utilizat, dimensiune mai mică, mult mai uşor de instalat software-ul. PL2303 este cea mai bună alegere pentru mine, aşa că încercaţi PL2303, va place ..... Vezi ==> www.prolific.com.tw

Nu a fost un proiect în limba olandeză Elektor mai 2003 folosind chips FTDI:

[Quote = usg01] Va rugam sa ne trimiteti shemas [/quote] Ce schematică vorbesti? Nimeni nu are informatii despre Prolific PL2303? Unde pot găsi note de aplicare sau de Scheme de eşantionare pentru Prolific PL2303? Eu pot găsi numai Prolific PL2303 datasheet: http://tech.prolific.com.tw/visitor/fcabdl.asp?fid=17151518 Este posibil să se dispună de eşantioane PL2303? Unde pot cumpăra acest aparat? Salutari, ME

Aici sunt RS232 pentru transfer USB Prolific PL2303 si PL2313 IC fişiere schematice includ fişiere ORCAD şi fişiere PDF. Doar împărtăşesc cu voi, prietenii mei ....... Şi eu l cumpere, în Taiwan, de ajutor in timpul Maxtek Technology Company Hsinchu Tel: 886-3-5509778 Fax: 886-3-5509770 www.maxtek-icrep.com.tw

Cssheu, Nu este un convertor de nivel RS232 cu invertoare din circuit. (SP213EH) Are PL2303 munca cu RXD RS232 inversat sau non-inversat şi TXD semnale? Este descris RI, DTR, RTS, CTS, DSR, CD semnale sunt active, mici, dar nu există informaţii despre RXD şi TXD .... Sunt confuz. Ai testat acest schematică? În ceea ce priveşte

Cygnal - CP2101: USB-to-UART Bridge (Pretul unitatii: $ 5.70) Caracteristici • USB 2.0 Compliant Spec, Full-Speed ​​(12 Mbps) • 512MB integrat EEPROM pentru Vendor ID-ul, etc • Transceiver integrat; Nu Rezistori externe necesare • integrat Ceas; nr Crystal externe necesare • USB suspenda susţinute prin ace de suspendare • Caracter Event & Linia Break Stare de sprijin • Toate semnalele handshaking & Modem • Interfata formatele de date: 8 biţi, 1 sau 2 biţi de stop • Paritate: Odd, chiar, nr paritatea • Rata de transmisie: 300bps la 921.6kbps • Primire tampon de 512MB, 512MB de transmisie tampon • Hardware X-On / Off X-handshaking • 5x5mm MLP-28 Pachetul; -40 - 85 C http://www.cygnal.com/~~HEAD=NNS about/news_20030922.htm http://www.cygnal.com/products/CP2101.htm

Am cumparat un cablu de date de la un vânzător de stradă pentru telefonul meu mobil. Este o cutie mică, cu o putere LED. Există o mică cu două feţe PCB în ea şi include 25 cm cablu USB şi cablul de 30cm la telefon cu o baterie de telefon special, titularul şi pini de tip. Există o Prolific PL2303 în el. Şi acesta este de numai 3 USD, fără a se certa ... Eu cred că mi-ar cumpăra mai ieftin, dar am fost uimit de preţ. Cred că vine din Orientul Indepartat sau de undeva de genul asta ...

Cygnal VCP drivere de dispozitiv sunt necesare pentru funcţionarea dispozitivului CP2101 şi sunt distribuite doar ca parte a setului de evaluare CP2101EK. Prin urmare, un kit de CP2101EK ar trebui să fie comandate înainte de sau la momentul comenzii iniţiale a CP2101 dispozitive. Costul de evaluare Kit CP2101 = 49.00 dolari

[Quote = svicent] Cygnal VCP drivere de dispozitiv sunt necesare pentru funcţionarea dispozitivului CP2101 şi sunt distribuite doar ca parte a setului de evaluare CP2101EK. Prin urmare, un kit de CP2101EK ar trebui să fie comandate înainte de sau la momentul comenzii iniţiale a CP2101 dispozitive. Costul de evaluare Kit CP2101 = 49.00 dolari [/quote] Ai cineva a comandat acest set sau au royalty free port virtual COM drivere de dispozitiv?

Sabakava: Ce este de referinţă de telefon celular? cablu de date

nu există nici un semn pe cablu şi caseta de ... Cred că este un produs de terţă parte ... Voi dar trei cabluri de date mai mult pentru PL2303s desolder şi folosi în placa mea ... Trag PCB ccsheu cu MAX213.

hi cineva va rog clar subiectul ca eu sunt în imposibilitatea de a obţine o soluţie completă pe ea prea .. nu există nici o altă legătură descris? mulţumiri

Hi .. este una încerca TUSB3410 de la instrument de Texas. Mă uit la foaia de date şi Demo bord, este în căutarea de bine şi se pare a fi uşor de a construi. Acestea oferă, de asemenea, firmware-ul şi software-ului driver pentru ea, dar nu l-am încerca încă. Este ahny o experienţă cu acest chip?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back