uregnt cu privire la GDS

C

crinud

Guest
Eu am un fișier GDS. dacă i importa gds2 fisier in instrumentul meu cum va stiu pe o tehnologie care wht gds2 în care se face

O întâmplare fișier GDSII nu conține astfel de informații, dacă nu există text în aspectul care identifică procesul. Puteți verifica fluxul dvs. din jurnalul pentru o listă convenabilă a ceea ce straturi GDSII fișier folosește, și de a examina apoi aspectul pentru a încerca să dau seama de definițiile strat.

vă sunt provieded cu sram.gds2 fișier importat i întregul gds2 file.and am să spun e-lea de informații cu privire la maxim Disponibil de exemplu, SRAM:. care tech? , Fără biți, straturi?, Orice lucru

Când importați GDS, trebuie să furnizați numele de Biblioteca. Ori de câte ori creați o bibliotecă nouă, trebuie să atașați fișierul Tehnologie / Lib. În caz contrar, nu se poate vedea nici Layers din Layout. Setările dvs. SAM trebuie să fie corecte, astfel încât să puteți importa un GDS2 la DF-al II-lea de mediu (Aspect).

[Quote = crinud] sunteti provieded cu sram.gds2 fișier am importat tot gds2 file.and am să spun e-lea de informații cu privire la maxim Disponibil de exemplu, SRAM:. Care tech? , Fără biți, straturi?, Orice lucru [/quote] Dacă sunteți nou în acest env, va trebui să facă un exercițiu de mai dureroasa, poate un număr de ori pentru a afla GDS (acceptat) informatiile tehnologie. Uită-te în CDS.log în primul rând, ceea ce nu se spune? Ar trebui să fie suficiente pentru a vă spune ce trebuie să faci în continuare. Dar dacă aveți experiență anterioară de a folosi icfb, trebuie să configurați mai întâi env SAM în mod corespunzător după cum sa explicat de către Kumar. Încercați, dacă veți găsi probleme le ridica din nou aici.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back