Ultrasunete metru

B

binsad

Guest
Salut, am fost pe cale de a începe un proiect de "Metru Range ultrasunete". În secţiunea de recepţie, am fost văzut că sunt 2 etape de amplificatoare, în scopul de a amplifica semnalul primit de 1000 de ori. Pot folosi un amplificator singură etapă în loc de 2 etape????

Hi .. un an în urmă, am făcut acest proiect, am folosit două PO. Am găsit valori de rezistenţă pentru configurarea cascadă amplificatoare. Primul circuit a 10 de câştig, atunci exista un filtru şi, în final amplificator de secunde (100). Cascadă de configurare a evita zgomotul între etape. Salutari,

folosi amplificatorul instumentation Ad620 are un câştig de 1000 şi este un 8 pini IC, deşi este costisitor [size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 21 minute: [/color] [/size] acest IC au Max câştiga din 1000, care este reglabil, cu doar câte un rezistor

O sugestie buna la locul nepotrivit. AD620 are o lăţime de bandă de semnal de aproximativ 10 kHz la G = 1000, nu este deosebit de potrivit pentru ultrasunete , cred. Aveţi nevoie de fapt, un amplificator cu un produs mai mare câştig de lăţime de bandă pentru a realiza G = 1000, de exemplu 40 kHz. Folosind un amplificator în două etape este soluţia cea mai simplă, dacă depinde de piese de uşor disponibile în standard. În plus, nu există nici o utilizare pentru un amplificator diferenţial într-o singură aplicaţie simplă încheiat. Câştig un amplificator de un program operaţional inversat sau non-jos este, de asemenea, reglabil cu un singur rezistor, de drum.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back