ucos-II 8051 port

C

coolstuff

Guest
salut!i sînt doing un proiect privind ucos-II 8051 port folosind un 89v51 kit.i au terminat cineva port.can ghid eu pe transferul de cod, precum şi aplicarea de pe memoria flash folosind HyperTerminal şi cum a face i se compilează

Fałszywe programy antywirusowe atakują. W ostatnim czasie ekspertom z Kaspersky Lab udało się wykryć aż dwa programy, które próbowały podszywać się pod antywirusy. Jednego z nich odnaleziono w ofercie Windows Phone Store, drugiego w Google Play.

Read more...

Ştiu că popoarele care urăşte IDE şi de a folosi "obişnuite", programe de redactor, apoi compilează codul în linia de comandă.

Dacă nu se numără printre ei aveţi posibilitatea să aruncăm o privire la http://www.ucos-ii.com/intel/index.html rtosports #, unde puteţi găsi un portat pentru nici unul dintre Keil, tasking sau IAR compilatoare C, timp de 8051.

HyperTerminal nu este adecvat pentru a descărca codul nu, chiar şi pentru 8051 derivate cu caracteristici IAP.
Ce fel de micro-ai in setul Dvs. 89v51?

89V51 sale o versiune îmbunătăţită a 89C51. (Nu ştiu în ce sens!). Sa presupunem ca eu am 2 coduri c cerere (a-şi expune multitasking) Cum ar trebui să meargă exact despre it.I înseamnă Cum pot compila şi pune ucos în mem flash, atunci cum am pus codul C într-un location.i memorie dat, ar dori să ştie Procedura exactă vă rog.
mulţumesc.

Să începem de jos în sus.
Dacă utilizaţi Philips P89v51Rx2 (înlocuiţi x fie cu B, C sau D), apoi un programator adecvat este Flash Magic de la EsacademyEste îmbunătăţit comparativ cu 8051 standard pentru ca poate rula cod în 6 ceasuri de pe masina de ciclu (modul X2), mai degrabă decât 12 convenţionale.Evidente, există o mulţime de alte îmbunătăţiri; citit fişa tehnică de a le cunosc mai bine.

În ceea ce priveşte uCos-II, care le-aţi missinterpreted termenul de multitasking şi de modul de utilizare a uc / OS-II.
coolstuff a scris:

Sa presupunem ca eu am 2 coduri c cerere (a-şi expune multitasking) Cum ar trebui să meargă exact despre it.I înseamnă Cum pot compila şi a pune în ucos MEM fulger, atunci cum am pus codul C, într-o locaţie de memorie dat.

Silvio a scris:

HyperTerminal nu este adecvat pentru a descărca codul nu, chiar şi pentru 8051 derivate cu caracteristici IAP.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back