Sugerează-mi un Shifter nivel DC

M

moisiad

Guest
Hi, toate pot sugera mi te rog un schimbator de viteze nivel DC. Vreau să transfere un semnal cu un nivel de CC = 2V şi vârf-la-vârf de tensiune 0.35V la un semnal cu nivel DC = 0,5 V şi aceeaşi tensiune vârf la vârf. Ceea ce este important este de a menţine semnalul de leagăn, în timp ce schimba nivelul de DC. Am încercat, dar adept sursa de semnal de ieşire a fost redus de-4.5db, care nu este acceptabil de către aplicaţie. Mulţumiri

[Quote = moisiad] Buna, toate pot sugera mi te rog un schimbator de viteze nivel DC. Vreau să transfere un semnal cu un nivel de CC = 2V şi vârf-la-vârf de tensiune 0.35V la un semnal cu nivel DC = 0,5 V şi aceeaşi tensiune vârf la vârf. Ceea ce este important este de a menţine semnalul de leagăn, în timp ce schimba nivelul de DC. Am încercat, dar adept sursa de semnal de ieşire a fost redus de-4.5db, care nu este acceptabil de către aplicaţie. [/Quote] în adept sursa se poate folosi un condensator (0.1uF), între sursă şi poartă pentru a obţine atenuare 0dB. Salutari, Davood.

[Quote = moisiad] Buna, toate pot sugera mi te rog un schimbator de viteze nivel DC. Vreau să transfere un semnal cu un nivel de CC = 2V şi vârf-la-vârf de tensiune 0.35V la un semnal cu nivel DC = 0,5 V şi aceeaşi tensiune vârf la vârf. Ceea ce este important este de a menţine semnalul de leagăn, în timp ce schimba nivelul de DC. Am încercat, dar adept sursa de semnal de ieşire a fost redus de-4.5db, care nu este acceptabil de către aplicaţie. Multumesc [/quote] Cred ca adept sursa este ok, dar de mare GM si rezistenta mare a sursei de curent Polarizarea este nevoie de (gm.r >> 1, rezistenţe pasive cu privire la ordinea 1/gm va provoca anttenuation) sau puteţi folosi liniar transconductor şi de a folosi rezistenţe pasive adecvate pentru a termina curentul de ieşire, şi este uşor de a controla câştig.

Sursa adept câştig: Av = R / (1/gm + R), putem găsi, creşte GM, câştigul ~ = 1, sau puteţi creşte RS, câştigul ~ = 1 În fapt, câştigul a sursei urmaş

Da, putem câştiga 0dB poarta utilizarea de atenuare şi condensator sursa. BTW: 0.1uF este prea mare, 10pF este suficient.

continuare sursa este hasr de a controla nivelul de DC, dar este simplu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back