S
sagarka
Guest
-------------------------------------------------- ------------------------------ hi Bros eu sunt foarte nou în acest forum primul rând pare rău că am greşit postaţi în secţiunea mea Problema i am mobil pbx rum i-au a face cutia mea de fones Spinali, dar problema este că, în şa pinouts pbx diferite în acelaşi Jack ca o mulţime de pbx avea 12 pini ca Jack mini USB, dar o mulţime de model poate stabili că Jack, dar tot de pe ei au diferite rx tx pini şi GND pentru conectarea la cutia mea de pbx Am nevoie doar de rx tx i se poate GND primit de la pbx terminal de baterie am avut a face cu 12 pini mufa cu 12 de sârmă şi a r fire conectate cu caseta mea am nevoie de un systemtamatic care poate detecta automat TX RX care verifica toate 1 pinii de 1 şi-mi spuneţi că ceea ce 2 pini au semnal de RX TX arătat de LED-uri sau de ceea ce aşa vreodată plz mă ajute în cazul în care u mă poate ajuta în cazul în care unele de supraînălţare să înţeleagă ceea ce vreau, atunci PLZ răspunde mine Wil încerca să mai facă mulţumirile mele scenarii în avans