Sim300 niveluri de tensiune

M

MScofield

Guest
Bună tuturor, am interfatarea Sim300 cu un microcontroler PIC. PIC functioneaza cu 3,3 V de ieşire la nivel înalt, precum şi lucrările Sim300 cu 2051 V la 3,23 V, tensiune de intrare de mare. Conform scrierilor lui Foaie de date Sim300: (min intrare Logic maxima: 0,7 * VDD_EXT = 2,051 V) (de intrare Logic Max maxima: VDD_EXT 0.3 V = 3,23 V) Care este cel mai bun mod de a echilibra nivelul de ieşire PIC cu nivelul de intrare Sim300 ? La moment, am folosit un diodă Zener 2.4V direct în codul PIN PIC, dar se poate utiliza un driver tranzistor. Cum faci acest lucru este proiectul dumneavoastră?

Intrările digitale ale SIM300 poate suporta pana la 3.3V. Atâta timp cât se execută PIC, la mai puţin de 3,3 vă puteţi conecta direct pini.

Multumesc, e mai bine pentru mine ... dar de ce foaia de date specifică Thar max şi min nivelurile logice ale pinilor porturilor seriale? 3.3V este mai ridicat nivelul de intrare max. Am conectat doar pinii direct, atunci când am pus pinul PIC la mare, ajunge doar 700mV.

Nu ştiu ce foaie de date ce căutaţi puţin, dar toate fişele tehnice, am indică faptul că "VIHmax = 2.93V 0.3", care este de 3.23V. De asemenea, ei afirmă că tensiunea maximă absolută pe orice PIN-ul digital este de 3.3V.

Exact, aceasta înseamnă că PIN-ul digital de orice tolera 3.3V, fara daune, dar de tensiune maximă pe care o înţelege ca "la nivel înalt", este de 3.23, care este mai mică de 0.07V 3.3V producţia la nivel înalt al PIC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back