Siemens cablu de date Schema

R

reflectarray

Guest
Oricine ştie despre schematică Cablu de date pentru Siemens M55 / C55? Nu este cablu de date USB cablu de date, dar serial (DB-9). Cablul va fi utilizat pentru GPRS nu pentru intermitent. Am schematică pentru intermitent, dar am auzit că pentru GPRS schematică este diferit. Orice ajutor ar fi apreciat: D

Hi Dacă nu aţi rezolvat problema verifica acest site: pinouts.ru / CellularPhones-AN bruce_pinouts_pinout.shtml / sau contactati-ma. Lucrez deja cu Siemens GSM conectata la PIC.

Buna Dacă nu aţi rezolvat problema verifica acest site: pinouts.ru / CellularPhones-AN bruce_pinouts_pinout.shtml / sau contactati-ma. Lucrez deja cu Siemens GSM conectata la PIC
. Hallow, am încercat cu siemence A50. 1 = la sol, 5 = Tx, 6 = RX. Dar ceea ce am reflectat trimite înapoi. Presupun că dacă i se trimite 12345 12345 răspuns care este problema? vă va spune-mi despre diagrama de conectare

Depinde de la comanda Aton va avea sau nu ecou. Ai acum şi mă întorc ce tip (12345). Verificaţi comanda ATE. ATE0 Dezactivează comanda echo ATE1 Activati ​​ecou comandă Încercaţi simplu la ce trebuie sa raspunda OK, până atunci există o problemă. Am trimite schematic pentru conexiune PC - Siemens GSM, acesta este testat şi de lucrări. Au un lucru bun. DraganM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back