Sfaturi pentru design de prindere de testare RF

J

JrV

Guest
Salut, Are cineva să aibă experienţă în proiectarea de testare fixare RF, în microstrip, şi poate oferi câteva sfaturi şi trucuri (mecanice şi electromecanice). Multumesc. Salutari, JrV

>> ... câteva sfaturi şi trucuri (mecanice şi electromecanice). Ne-ar trebui să ştii câteva specificul de ceea ce sunt de testare. adică frecvenţă, lăţime de bandă, de putere.

Salut, ideea este un design în jurul valorii de 2 GHz pentru modelul de verificare de până la 5 armonici. Nivele de putere formează 1 W de până la 100 W sau mai mare (probleme de încălzire) În acest moment, eu joc cu abordarea TRL. Folosind o abordare bloc de divizare (similar cu program de testare Focus). Problema este că impedanţa a dispozitivelor de testat poate avea o impedanţă scăzută, nu de pre-meci. Aici, o soluţie poate fi Klopfenstein forma conica. Sfaturi sunt binevenite JrV

La 2GHz ai putea lua RF35 substrat pentru a face fixare de test. Am făcut-o în banda S. Cred că vrei să măsoare tranzistor ambalat. 5 armonice este posibil, dar ar trebui să fie mult mai greu. Am făcut un test de fixare TRL pe 50 ohmi Zr. Dar se poate face cu mai mică, de obicei, 7 ohm, depinde de pachetul folosit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back