Rulaţi Monte Carlo manual, possinble?

M

MohEllayali

Guest
Buna ziua tuturor, vreau sa ruleze simulare Monte Carlo manual, astfel încât ceea ce vreau sa spun este sa folosesti doar simulator pentru generarea aleatoare valoarea parametrilor, şi i se va rula simularea mă poate cineva spune-mi daca este posibil, multe mulţumiri în avans

Da, aşa cred. Dacă puteţi folosi Affirma Analog Analiza statistică : [= ATAŞAŢI CONFIG] 48976 [/ ATAŞAŢI] ... în loc să faceţi clic pe Run , doar faceţi clic pe Creaţi fişiere de intrare . Apoi, ar trebui să fie capabil de a schimba fişierele de intrare după cum doriţi, apoi rulaţi-le. Sau de a folosi OCEAN concept. Imaginea de mai sus este de 15 de la un diapozitiv C @ denţa tutorial de simulare Monte Carlo (format PPT). Am încercat să-l încărcaţi, dar chiar şi în format ZIP (2.4MB) de configurare EDAboard nouă nu ar permite sa încărcaţi, imi pare rau!

Bună erikl, mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră, îmi pare rău că actuallly nu m-am explicat în mod clar, problema mea este că, bine, Monte Carlo execută un număr mare de curse să spunem 10000, pentru fiecare dintre cei care ruleaza generează aleatoriu, un set de parametri de modele Valorile (în conformitate cu unele de distribuţie). şi rula o simulare, iar apoi a genera un nou set de parametri de model şi executaţi din nou, simulare şi aşa mai departe pana se ajunge la 10000. deci problema mea este de a şti dacă it'spossible pentru a prelua valorile Simulator ales pentru fiecare termen.

Dacă aveţi acces la MATLAB, puteţi introduce de distribuţie necesare şi au MATLAB genera valorile pentru tine. Simulatorul face acelaşi lucru MATLAB face, basiclly.

Hi eladla, vă mulţumesc pentru sugestia ta, da, într-adevăr se va rezolva problema mea, nu este, de asemenea, o altă soluţie, fiecare set de parametri alese de simulator MC are un identificator, care este numărul de seminţe, astfel încât i se poate utiliza un set specific de specifing de seminţe de #

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back