Rotaţii câteva Inductor / Coil

H

halee awan

Guest
O bază Q: Am două bobine (aer de bază), care au doar 3 rotaţii ale 27AWG sârmă de cupru. Le voi folosi mai târziu în prima CCT mea, dar vreau să efectueze un test de bază, pe el vreau să văd liinkage flux sau ca efect inducerea de o bobina de la unul la frecvenţe diferite. Dar eu sunt speriat că dacă i se conecta direct la iesirea F.Genrator s-ar putea deteriora F.Generator. Cauza R foarte mic (TVC scurt) şi impedanţa nepotrivite, etc ... Dacă i se introducă o valoare cunoscută de R în serie ce se va întâmpla Fie că efectul Wil theam real (EMF induse), sau nu? sau ce ar trebui să i facă orice suggession util va fi extrem de appericiated

Aveţi posibilitatea să inseraţi un rezistor serie fara probleme. Pe baza de tensiune (amplitudinea şi faza) la rezistor şi bobină nodul rezistor, se poate calcula de curent şi tensiune prin bobină, prin urmare, componenta reală şi inductiv. Puteţi să ştie: L (scurtcircuitat secundar) / L (deschis secundar) = 1-k ^ 2. Atâta timp cât sârmă lengh <0.1 lambda, nu aş aştepta ca schimbarea de mare, în cuplaj cu factor de schimbare de frecvenţă (presupunând că ambele bobine sunt apropiate de curs).

Ai putea efectua viraje mai multe, în scopul de a lua un rezultat mult mai precis. Asta deoarece, după inditance decalajului măsurată, K ^ 2 factor, împărţi, de asemenea, măsurată de eroare. + + +

@ Andre_teprom: Eşti sigur că modificarea numărului de spire nu se schimba k, în cazul unui inductor de aer? În opinia mea, în funcţie de geometria a inductoarelor cuplate, k se poate schimba, atunci când schimbă numărul de rotaţii. Poate că el poate să ne dea mai multe informaţii cu privire la inductoare şi frecvenţa de interrest.

Aveţi dreptate. Am încercat să did't fapt el este în jurul valorii de lichidare de bază de aer. + + +

Multumesc tuturor pentru partajarea de util de opinii şi vârful suggessions voi face experimnet în consecinţă, apoi se va intoarce la tine cu rezultatele pe care le vom discuta în detaliu [COLOR = "argint"] --- actualizare --- [/COLOR] multumesc tuturor pentru partajarea de util de opinii şi vârful suggessions voi face experimnet în consecinţă, apoi se va intoarce la tine cu rezultatele pe care le vom discuta în detaliu

Luaţi în considerare generator de dvs. este sursa de 50Ω şi domeniul de aplicare poate citi 10mV/div pe sonda 1:1 Luaţi în considerare ceea ce este în mod normal, sarcina pe filtrul de dvs. şi să o aplice. Apoi alegeţi un semnal de 100mW spun reflectată înapoi în generatorul (foarte sigur) Asta înseamnă că V = √ (0.1 * 50) ≈ 2.2V, care vă oferă o gamă largă de sensibilitate sau 2200/10 sau 220:1 raportului. Tu ar trebui să fie capabil să măsoare atenuare de cuplare şi frecvenţa de rezonanţă cu uşurinţă. În plus faţă de factorii de cuplare λ, va fi Cuplarea a crescut ca urmare a Q de la frecvenţa de rezonanţă de sine, precum şi orientare în paralel ortogonală vs. Amintiţi-vă ambele bobine trebuie să fie încărcate cu sarcină dorită. Bonus de puncte. Am folosit pentru a utiliza H rampa de matura din spate a hranei pentru animale în domeniul de aplicare verticală şi ajusta câştig şi apoi diferenţa a obţine canal vertical în domeniul de aplicare şi a hranei pentru animale de intrare în FM, de generator de verificare minuţioasă şi apoi utiliza sonda pentru canalul vertical 2 cu trigger selectarea prima canal acum ai un teren de frecvenţă liniar pe domeniul de aplicare. Puteţi pune, de asemenea, sonda direct într-un analizor de spectru şi SA, de sincronizare cu generator pentru a face un analizor de reţea şi de a lua Bode teren pe ecran sau de a folosi NA, dacă aveţi unul.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back