rezolvarea problemelor de folosire HFSS de undă dreptunghiulară.

Aparna arent va putea rula fişierul i-au încărcat. modul în portul este configurat pare bine pentru mine. De ce nu vă încărcaţi fişierul şi i se va posta în continuare de feedback. Ceea ce priveşte Sajid Mohammed.

haiiii toate ... pls ajuta-ma pentru a simula alimentare dublă antenă dipol separat sau hrana pentru animale singur? orice tutorial pentru acest lucru? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 13:30 ---------- Previous post a fost la 13:21 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
Aparna arent va putea rula fişierul i-au încărcat. modul în portul este configurat pare bine pentru mine. De ce nu vă încărcaţi fişierul şi i se va posta în continuare de feedback. Ceea ce priveşte Sajid Mohammed.
de fapt, fişierul pe care u încărcat nu este de lucru în system.whe mea încercaţi să deschideţi un mesaj de eroare se apropie

Da Eroare este că. HFSS nu este înapoi compatible.i folosesc versiunea 13, şi vă sunt 11 astfel de eroare. Ceea ce priveşte Sajid Mohammed [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 11:47 ---------- Previous post a fost la 11:44. - --------- [/SIZE] [/COLOR]
haiiii toate ... pls ajuta-ma pentru a simula alimentare dublă antenă dipol separat sau hrana pentru animale singur? orice tutorial pentru acest lucru? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 13:30 ---------- Previous post a fost la 13:21 ---------- [/SIZE] [/COLOR], de fapt, fişierul pe care u încărcat nu este de lucru în system.whe mea încercaţi să deschideţi un mesaj de eroare vine
antena dipol dublă ca şi în imprimată dreapta? Ce este mai exact frecvenţa Salutari Sajid Mohammed.

Aparna i se poate proiecta acest lucru pentru tine, dar eu nu sunt sigur că va fi capabil să-l utilizaţi. Din cauza problemelor de compatibilitate cu Salutari HFSS Chachito

Poate cineva încărca fişierul HFSS de mai sus, dreptunghiulară de aceleaşi dimensiuni????

Aici este o cavitate dreptunghiulară, am facut cateva semestre, spate pentru cursul meu electromagnetismul. Sper că acest lucru vă va ajuta.

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră, dar am fost în imposibilitatea de a deschide fişierul, poate, te rog încărca fişierul HFSS???? Mulţumiri

edaboard permite doar format. rar. folosi WinZip pentru a extrage.

poate cineva explica cum de a optimiza un ghid de undă dreptunghiulară utilizând variabila de optimizare hfss.my pemeability este relativ?? mulţumesc?

poate cineva explica cum de a optimiza un ghid de undă dreptunghiulară utilizând variabila de optimizare hfss.my pemeability este relativă datorită
eu cred că permeabilitatea relativă este de substrat???. astfel încât să puteţi proiecta un ghid de undă dreptunghiulară şi apoi atribui materiale diferite pentru a vedea performanţa sa. De obicei, optimizarea se face cu lungimi diferite.

poate cineva spune-mi cum de a optimiza un ghid de undă dreptunghiulară în care permeabilitatea relativă este variabila .. ar fi minunat dacă puteţi încărca un exemplu în acest sens. Multumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back