rezolvarea problemelor de folosire HFSS de undă dreptunghiulară.

A

aparnakrishna

Guest
Sunt nou la HFSS şi să încerce să simuleze un ghid de undă dreptunghiulară pe hfss.but, din păcate, nu primesc xy cineva complot correctly.Can spune-mi cum să selectaţi moduri de port şi de excitaţie.

Buna ziua ghid de undă dreptunghiulară Aparna este forma cea mai simplă de structuri pentru a vă simulate.All trebuie sa faci este trage ghid de undă în funcţie de dimensiunile, apoi atribuiţi în condiţiile limită ale celor patru laturi ale ghid de undă. părţi, apoi cei doi care se presupune a laturi de excitatie portuare trebuie să fie incantati cu waveports. atribui numărul de porturi, bazate pe modul pe care doriţi să le vedeţi. şi ar trebui să fie Chachito Salutari bine.

Am făcut un ghid de undă prea atunci când am început. cel mai bine sa de a rezolva tutorial şi apoi o problemă reală.

u se poate folosi setul de proiectare de antenă pentru HFSS 12 şi 13, şi-l va ajuta u pentru a proiecta acest

thankz,,, dar problema mea este ca modul de a atribui portul de integrare line.I-a urmat paşii de date în manual.but complot mea XY nu este echivalentă cu cea a manual.I dont know cum să-l corecteze.

Mesaj design-ul aici, astfel încât să poată fi verificat de către membri.

ghidul meu de undă dreptunghiulară valorile a = b = 2.286cm 1.016cm. Am primit de la manual.I încercat pas fiecare în funcţie de manual.but nu stiu de ce parcelă meu XY este greşit.

Stimati Aparna în funcţie de dimensiunile tale sa o ghid de undă x-Band dreptunghiulară. am simulat o structură simplă ghid de undă pentru prima sa dominantă mode.Please găsi acest ataşament anexată de referinţă ar trebui să aveţi nevoie de orice alte information.Please nu ezitaţi să mă contactaţi Salutari Chachito.

1.ok Sunt, de asemenea, proiectarea antenei de bord, care este alcătuit din ghidurile de undă dreptunghiulare .... 2. poate fi i poate ajuta u există numeroase moduri de a face ghidurile de undă dreptunghiulare în HFSS, puţine dintre ele sunt: ​​a) elaborează doar o cutie dreptunghiulară şi dau un material ca PEC sau nimic, şi sugerează în cazul în care u au să-l hrănească din. .. în mod normal, acestea sunt alimentat de la partea din fata a ghid de undă care o (lăţime) şi B (înălţime) este situat .. doar să faceţi clic dreapta pe acea fata, alege atribui excitaţie, apoi alegeţi waveport, acum faceţi clic pe fereastra waveport pe moduri de . aici u se poate vedea opţiunea de linie de integrare de mai jos acum da linia intgration de la o margine la alta ... nu pleca în linia B / W altfel u va primi eroare de linie invalid ...... NOTĂ: în mod normal doesnot linia intgration au nici un efect, ESP. în cazul meu, astfel u poate ignora ... dar pentru porturi catalogheaza este necesar B), U poate atrage, de asemenea, wguide de a face 2 cutii (una de dimensiuni mari de X, Y, Z si unul cu mai puţin) şi scăderea un cu XYZ XYZ mici de la mare .. asa ca un vacum va fi creat automat ... pune acum un port lumped cu aceeaşi metodă de linie intgration pe partea din faţă. 3) Nu uitaţi să facă limita radiatii de la lambda / 4 pe fiecare axă (în cazul în care lucrează în domeniu de departe) 4) de modul Wat sunt u încearcă să facă la sfârşitul proiectului dvs.????

pls a se vedea acest attachment.and sugerează mi o idee pentru a corecta acest lucru. 1.a = 2.286cm 2.b = 1.186cm 3.no de moduri = 4 4.I trage doar o line.Is de integrare, care altfel bine spune-mi cum să selectaţi alte linii int (direcţia).? Frecv 5.analysis = 20 Ghz

ru wat de fapt, încercarea de a face?????? ru încercarea de a face un ghid de undă pe perioadă nedeterminată??? un ghid de undă cu fante??? si Wat sunt acele lucruri pe care u wud ca la acheive la final, ca urmare înseamnă Wat R parametrii???? ok spune-mi acum s-au folosit u de design kit de antena?????, de un kit de U, în care a pus doar valorile de dimensiuni ur ghid de undă şi simulează rezultatele corecte pentru u ...

de fapt, Sunt nou la hfss.so incepand cu examples.but mici, care nu lucrează, de asemenea, properly.S parametri primesc este greşit, cred. fc

Am văzut că dosarul cuvânt ... că nu sunt expert, care i se vedea doar grafic şi extrage ceva de la ei .. Aşa să-mi trimită dosarul HFSS pe adresa mea de email, astfel încât i se poate verifica şi, de asemenea, încercaţi să "kit de design antenă." ... este un software foarte util

Draga Aparna, cred ca eroare se datorează faptului că aţi putea fi utilizaţi o versiune mai mică a HFSS, ce versiune de HFSS sunteţi using.if i verificaţi fişierul şi salvaţi-l la mine pe calculator tu wont a fi capabil să-l folosească mai Deoarece fişierele HFSS nu sunt compatibile, din păcate, Salutari Sajid Mohammed.

Folosesc atât V10 şi V11 În ambele acelaşi error.If u dont minte vedea doc cuvântul şi să-mi spuneţi dacă axa-am luat este corectă şi selecţie a portului valului?.

Stimati Aparna ghid de undă dvs. este destinat pentru X-band, V10 şi V11 obiceiul de a vă ajuta să rulaţi fişierul pe care va trebui doar v13 sau mai mare, care nu este încă în market.Alrite permiteţi-mi o privire la ea şi vă va oferi un feedback ceea ce priveşte Sajid Mohammed.

pls spune-mi despre parametrii S în ghid de undă dreptunghiulară.

Aparna vreau sa spun cu ghid de undă este X-band, care nu are nimic de-a face cu versiunea de HFSS. Dar am citit ceva despre tine setarea de frecvenţă soluţie la 20 GHz, care este o cale de ieşire din limitele de frecvenţe characterisitic ghiduri de undă. A avut doar o privire la fişierul dumneavoastră, cred că nu o faci corect. care unul sunt dimensiunile tale (ma refer la "A" şi dimensiune "b") sunt în YZ şi avioane, respectiv, XZ. şi val de călătoreşte în direcţia + Z. Dreapta? Lasă-mă să ştiu şi i se va comenta consideră ASAP Sajid Mohammed. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 12:02 ---------- Previous post a fost la 11:58 [/SIZE] ---------- [/COLOR] Şi dacă ceea ce i-am presupunând că este drept, waveport dvs. ar trebui să fie în axa pe val dvs. de călătorie. care este Z-direcţie, în timp ce a ta este pe un alt plan. şi pentru unele motiv, dimensiunile nu sunt în drept propotion cred. dar apoi doar căutaţi în imagine nu poti face până în ceea ce priveşte datele în mod corespunzător Chachito

atât A şi B în acelaşi plan şi au luat-YZ direcţia de-a lungul axei z. pls da-mi o idee pentru a corecta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back