Rezistenta termica, Junction la Ambient, efectivă 4 Die

E

eetom

Guest
Eu nu sunt un incepator in electronica, dar această întrebare poate fi. Știu ce rezistenta termica pentru un pachet este, dar am o întrebare pentru cineva. Mă uit la un IC care are 4 2N2222 tranzistor în ea (MMPQ2222A). Acesta este un pachet de SOIC-16. Acum, există două ratinguri pentru rezistenta termica: fiecare zar, 4 și eficiente de filetare. Efectivă 4 die este de 125C / W și fiecare zar este 240C / W. Este rezistența termică pentru pachetul de fapt 125C / W, deoarece există patru moare din asta? Este rezistența termică în cazul în care toate cele 4 tranzistoare sunt în funcțiune? De ce dau Fiecare cifra die daca mor figura 4 este într-adevăr una corectă? Am googled peste tot în această privință și nu au obținut un răspuns. Fairchild nu a răspuns încă. Confuz.

În cazul în care doar unul dintre tranzistori este disipatoare de căldură importantă va trebui să utilizați valoarea 240. În timp ce pachet poate fi de 125, care este doar atunci când răspândirea de căldură este de la toate tranzistori uniform. Keith

Deci, dacă un tranzistor este disipatoare de 1W apoi folosiți 240C / W. Dacă patru tranzistori sunt disipatoare de 1W apoi folosiți 125C / w. (1 Watt totală, nu, fiecare.) Am înțeles. Dacă trei tranzistori sunt disipatoare de 1W, apoi interpola între 240 și 125. (1 Watt totală, nu, fiecare.) Interesant: 240/4 = 60. Cuplare între moare, nu este surprinzător.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back