Responsibilties de persoane Aspect

G

gujju73

Guest
Băieți, am citit aproape toate firele din acest forum, dar nu pot încă să-l dau în mod clar că responsabilitățile pentru persoanele Layout. Nu ei trebuie să decidă pe care componenta pentru a fi utilizate? Cred că schematică vor fi furnizate la persoana aspectul și tot ce trebuie să faceți este să aranjeze piesele (layout) și de a construi interconexiuni. Apoi, din nou, întrebarea este cine are grija de scheme și așa mai departe. A se vedea dacă voi umbri niște lumini cu privire la responsabilitățile de la început (concept de design) pentru a termina (PCB FAB). Multumesc,

Sch și PCB nu sunt separate, și rețineți că designul PCB este munca în echipă!

Vă mulțumim pentru actualizarea, dar acum cum mi-ar genera schematică. Adică ce informații ar trebui să am. Cred că tot ce am avea este schema bloc a unei părți majore. În cazul în care este cazul, atunci cine va decide cu privire la PLL, cu capace de trecere, cu CAPS brodat si asa mai departe ..

Hi Gujju, Ei bine, aceasta depinde, din nou, în unele cazuri, proiectantii de circuite (hardware proiectant) pulovere mână schema finală la tine, de unde aveți nevoie pentru a genera netlist și se continuă de plasare component, de dirijare, etc. Cu toate acestea, eu nu am Pcb designer oameni buni, care surprinde schematică și intrările este dată de Designer Circuit (Hardware Designer) themself. Amintiți-vă responsiblity proiectantul pcb poate / nu poate să captureze schema. Dar apoi, responsiblity designer de circuit este de a oferi o parte, date detalii tabla, înainte de punerea în aplicare a atât în ​​schematică și PCB, deoarece el este cel care lucrează la proiect și ar fi cunoașterea caietul de sarcini parte mai bună decât anyone.In cele mai multe cazuri , designer de circuit va da intrările la Designer pcb despre partea (componente) care urmează să fie puse în aplicare în proiectare. Mai mult decât atât, el poate cere întotdeauna inginer său componentă a face teste pentru componenta împotriva caietul de sarcini prevăzut de acesta. Sper că ai înțeles. Salutari calde Ramesh

Mare! Va multumim Ramesh ... Vă rugăm să vedeți mai jos .. Editeaza / Adauga gandurile tale .. Circuitul de designer: Design Concept, schema logica, Schema bloc, Capture schematică, ingineri de proiectare pentru testare (DFT) Componenta: Căutare piesa (ca pe fiecare cerință de Designer Circuit) PCB Designer: Capture schematică, PCB Layout, Netlist și Inginerilor Gerber Generation mecanice: Thermal Design, proiectare mecanica, design Adunarea

Voi împărți în două asta. 1) Design Electronics: Începe de la concept la prototip. Aici, designer de designer de circuit cu PCB lucreze împreună. 2) mecanica de proiectare. : Proiectul final mecanică ca pe cerința a produsului pentru comercializare, inclusiv asthetics.

este imposibil de a găsi un loc de muncă în cazul în care i se poate proiecta sch si PCB pentru complexe, de mare viteză hardware-ul? i mean ambele. am deja unul, dar ceea ce wireless doriți să modificați la o alta companie? Va trebui să renunțe la unul din domeniile? nu orice companie mare există în cazul în care este posibil sa?

Designer circuitului iniția, de obicei, de captare a schematică până când este gata pentru layout bord. Modificări provizorii, după care este o muncă de echipă. Unii Designer Circuit face modificări sau direcționează doar persoana aspectul să o facă pentru el. Deci, actualizarea schematică este o colaborare între designeri după. Ambele ar trebui cel puțin control prin care sincronizare schematică și layout după ..... și că este o necesitate ....

Bună, cum spune verg activitatea sa echipă, schema este întotdeauna inițiată de către designerul circuitul, el poate captura schematica el însuși sau de designer PCB poate să-l ajute să facă asta, din nou depinde de designer circuitul cu care lucrează ur, în cazul meu designer de circuit este responsabil să-mi dea schema finală, de acolo mai departe, sa-mi responsiblity să-l ducă mai departe. Sper ca acum este clar. Ceea ce privește Ramesh

Deci, nu înseamnă că "proiectantul PCB nu pot fi utilizați instrumentul de captare schematic sau nu au nevoie să-l utilizați"?

Aceasta înseamnă tot ceea ce vrei tu să spui. Există companii care doresc inginer de design pentru a face totul, de aspect schematică și bord, precum și toate documentele justificative. Există companii care angajează 3 + descrierile de locuri de muncă pentru a face același lucru, inginer de proiectare pentru a proiecta circuitul. Designer de captare schematic pentru a documenta schematică. Designer de bord pentru a proiecta aspectul PCB. Documentație de specialitate pentru a crea desene de Bill materiale, asamblare și Fab, etc Am lucrat în locuri în care s-au angajat o variantă a ceea ce este listat mai sus. Totul depinde de companie și modul în care sunt structurate.

Hi Gujju, ultimul comentariu despre companie & structura este termenul corect de către Touring mike care răspunde interogare .... Sper ca acum ai inteles Salutari Ramesh

Așa cum sa explicat de către Ramesh și Mike Touring, responsabil poate varia depinde de adâncimea de proiect și capacitatea persoanei aspect. Dar persoană Aspect nevoie pentru a utiliza captarea schematică, cel puțin pentru a actualiza informațiile Autocolant / amprenta și netlist Atul generație

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back