reglementate Powe aprovizionare 0-15V 25A

Dragi Mr.Cube,
Sunt încă în aşteptare pentru schematică ai oferit, dar pentru că în ziua când am să-mi termin de lucru este de încheiere vreau să vă reamintesc, pentru a trimite-mi schematică.
sime_mileski (at) yahoo.com
Toate cele bune,
Sime

Îmi pare rău de aşteptare în sfârşit am găsit timp pentru a posta schematică.

Feed back de curent.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

3 puls redresor teorie.

Schema cu 6 tiristoare redresor pod.

Scematic cu 3 triacs.Aceasta este prima mea soluţie pentru galvanice mashine.Nu
e perfecta, dar ei încă de lucru, după 8 ani.

Unele schema si pcb
scris în e (at) gle format.

Max mrcube
Sunt sase-a face un puls redresor cu 6 thiristors.Redresor de aprovizionare 12VDC-1000A.Eu folosesc de TCA785 Siemens.Dar în datasheet, i se vedea PIN-ul este GND conecta cu-15VDC (alimentare cu energie) şi neutre din punct de vedere?Cred că este greşit.Ce crezi despre asta?Adăugat după 14 minute:Sunt utilizator nou aşa că nu au suficient punctul de a descărca fişierul.Cred că o vor avea-o în ultimii zi.Mulţumesc

Am rezolvat-mi proplems.Dar am un alt proplem.Producţia de tensiune DC-mi 3-faze redresor nu este stabil.Este fluctua, am folosit pentru a testa ossiloscope părţi.I se vedea de la interferenţe sincrone semnal.I a opri transformator, zgomotul dispare.Cred că a transformatorului cauza zgomotului, aşa că am pus un filtru pe ferrit sincrone semnal de linie.Acul de la voltmetru stabler mai mult decât înainte, dar încă instabile.Nu înţeleg.Poate cineva să mă ajute?
Mulţumesc!

Sunt newbie, prea
Am o problema cu syns semnal hrănite cu codul PIN de 5, atunci când i faza de proiectare 3 redresor folosind 3 TCA785
pentru că dacă aş folosi 3 faza A, B, C din surse să fie syns semnale, acesta va fi greşită despre timp pentru a defini întârziere unghi (privinţă tensiuni, i utilizarea transformatorului şi filtru deja)
Vă mulţumim pentru sprijin, nu pot descărca fişierul nevoie punct, asa ca te rog sa-mi dai un mod adecvat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back