reglementate Powe aprovizionare 0-15V 25A

S

simce

Guest
Am nevoie pentru a proiecta de alimentare pentru galvanisation procesul de obiecte de metal şi le-a pentru a furniza 15V şi până la 25A.
Orice sugesstion este binevenită.Mă gândeam de liniar de reglementare cu câteva 2N3773, dar în cazul în care există unele mai elegantă soluţie, vă rugăm să-l împărtăşească cu mine.
Simce

Powszechny dostęp do internetu sprawił, że tradycyjna prasa miewa się coraz gorzej. Najbardziej widać to na przykładzie growych czasopism, z których niewiele zdołało utrzymać się na rynku. Nikt nie czeka już na kolejne wydania ulubionych magazynów z nowymi, interesującymi artykułami o grach oraz równie pożądanymi niegdyś płytkami z "pełniakami" czy...

Read more...

Pentru acest proces, de tensiune de regulament nu este necesară.Ai putea face doar un transformator de pe o punte de legătură cu reţeaua de redresor şi o simplă manevră condensator.Apoi face o auto transformatorului cu robinete pentru a stabili de intrare de tensiune de la reţea.

Nevoile dumneavoastra sunt foarte mult ca masina bateria încărcătoare care s-ar putea să găseşti mai ieftin să cumpere.

preţios este dreapta.

Am făcut două galvanisation electronice utilaje 0-15V 0-500A (0-1000A alte o), am folosit 3 faze transormer de la 3X380V la aproximativ 3X15V.Pe secundar am pus 3 puls pod (3 thiristors şi 3 diode), electronică şi de a conduce pe care o punte de legătură (cu TCA785).Tu dont nevoie să adăugaţi câteva capace pentru că procesul de galvanisation condensator este pentru el însuşi.

In cazul tau utilizare 1 fază transofmer, 2 thytistors şi 2 diode şi 1 TCA785 de a conduce totul.

Mr.Cube

Puteţi să vă rugăm să vă împărtăşiţi cu TCA schematic sau, poate, pe care le-aţi aplicare notă sau altceva privind TCA?
Simce

Nici o problemă, dar eu dont au aici pe locul de muncă, trebuie să post-l de la casa mea.

Sfat:
În format PDF de TCA785 exista o multime de exemple, asa ca proiectul meu este foarte similar cu unul dintre exemple în pdf.Mr.Cube

Un link către TCA785 pdf.http: / / 62.236.156.23/ideaport/d/tca785.pdfMr.Cube

Vă mulţumim pentru că aţi răspuns rapid.Am găsit încă datasheet dar am nevoie de câteva informaţii despre acest proiect.Am nevoie de informaţii în cazul în care pentru a pune aceste thiristors şi modul de putere până TCA.De la datasheet am vazut un exemplu, dar foloseste ferita colaci, şi mi-ai spus pe care le folosiţi clasic transformator.Ai face faza de control de primar răni sau secundar?Te rog ajuta-ma face acest obiect gadget pentru profesorul meu, aşa că am putea continua cu facultatea.
Simce

Nu pot aştepta dacă puteţi trimite-mi schematică de la dumneavoastră acasă.
Sime

Citat:

Am nevoie de informaţii în cazul în care pentru a pune aceste thiristors şi modul de putere până TCA.

Te-ai folosit nici un fel de curent limitataion circuit?Aşa cum i se poate vedea dacă i transforma pe thyristor pe 90deg mare curent va curge printr-o!?
Ar fi mai simplu de utilizat simplu fază de reglementare de pe partea cu Diac primar şi triac?Ma intrebam ce se întâmplă pentru că
eu voi conduce inductve sarcină care nu este uşor de a conduce cu faza controlate tiac sau tyristor?

Bună întrebare.

Am pus derivaţie în principal curent prin cablu,
precum şi cu op.amper-am făcut negativ feed back care deţin curent pe valoarea specificată.

Al doilea lucru sunt siguranţe.

Nu sunt atât de 1000 Amperi curent limită
isnt aşa de simplu.

Într-o faza de Regulamentul cu privire la cazul primar dimensiune este posibil, dar este mai cald transformator (tăierea de tensiune cu triac face o mulţime de distorsion armonice, astfel încât există mai multe losts în transformator de fier), decât de obicei, deci aveti nevoie de un pic mai mare de transformare, atunci de obicei.Mr.Cube
Ultima editare de mrcube_ns pe 28 aprilie 2004 10:36; edited 1 time in total

OK.Sunt de aşteptare pentru schematic, şi cred că toate întrebările mele vor fi rezolvate.
Toate cele bune,
Simce

Am editat ultimul meu post in timp ce trimite-mi un răspuns, astfel încât să acorde atenţie.

Mr.Cube

Ce faci atunci când op.amp simţ supracurent?Ai scădere de tensiune (TCA schimbare de fază, atunci când se transformă tyristor?), Aşa că ai constant de curent?
Cum galvanisation rezervor act?Ca acumulator (baterie), condensator, rezistor?
Simce

Citat:

Ce faci atunci când op.amp simţ supracurent?
Ai scădere de tensiune (TCA schimbare de fază, atunci când se transformă tyristor?), Aşa că ai constant de curent?

0-25V/0-10A
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Am similare de aprovizionare, dar am nevoie de mai simple sulition, ceva de genul Mr.Cube menţionate.De asemenea, acesta trebuie sa fie implse modul în care n-au de mult disipării de putere pe tranzistori.
Mai întâi m-am gândit la acest tip de soluţie, dar
voi avea o mulţime de căldură pe tranzistori, chiar dacă i utilizeze mai multe secundars pe transformator.
Sunt aici de aşteptare pentru Mr.Cube e soluţie, după cum a promis Max.
Oricum orice soluţie este binevenită.
Simce

Max Mr.Cube,
Ce ar trebui să se facă în cazul în care "condensator" o sa fie de la un anumit nivel.Nu trebuie să fie evacuate sau?
În cazul în care i se poate găsi câteva informaţii despre acest proces, ca şi modul în care aceasta se face şi altceva cu privire la această problemă, aşa că i se poate ştii cu ce fel de proces
Sunt ocupă!
De asemenea, dacă aveţi cu ce vă schematică, vă rugăm să-l împărtăşească cu mine.Aveţi posibilitatea să trimiteţi-l pe adresa mea privată:
sime_mileski (at) yahoo.com
Cu stimă,
Simce

Galvanisation baie este procesul de ioni, în cazul în care merge de la una la alta electroda şi vice-versa.Deci, nu este complet condensator, dar toate au baie capacitate efect.

Ne pare rău pentru schematică am uitat ieri, am venit acasă foarte târziu.

I-am promis, pentru a trimite sch aşa voi face.

Mr.Cube

OK.Nu am idee generală despre cum ar trebui să fie făcut.Astăzi
voi cere apropiat semiconductori (tyristors, diode şi în altă parte), în magazinele noastre locale de electronice.Voi cere 30A sau mai multe diode evaluat şi tyristors.
Simce

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back