Reflow şi val de tehnici de lipire

R

Rame

Guest
Salut Oameni buni, eu sunt în căutarea unor articole legate de tehnici de reflow şi val de lipire. Am nevoie să ştiu despre metodele de lipit, PCB companie de asamblare pentru a continua cu două feţe, tehnologie mixta (prin gaură şi SMT montate fie pe laturi). Mi-ar aprecia sugestii şi perspective pentru tema de mai sus, datorită în avans. Salutari Ramesh

Bună, Vă mulţumim pentru dvs. cele link-ul, am aveţi acest articol, în baza mea de date înainte de a ur răspuns şi au mai multe documente referitoare la faptul că mai mult de googling.But apoi m-am nevoie să ştiu pas cu pas procesul de urmat în India, dacă conducerea sa, convectie sau radiaţii method.If ştiţi metoda urmată aici, în India, şi ar aprecia dacă U ar putea trimite în articol / link-ul, mulţumesc în avans. Salutari Ramesh

în cazul în care u au cele articals pot încărca u aici

Bună, Dacă te duci prin e-mail meu anterior, vei vedea de unde sa fost descărcat şi scopul de interogare mele postate in acest forum. Din moment ce am couln't a obţine informaţii relevante în timp ce googling şi au nevoie de unul care explică pas cu pas procesul de reîncadrare de lipit pentru strat dublu, tehnologie mixte. postat, prin urmare, interogarea mea aici, în acest forum căutarea pentru unele ajutor referitoare la problemele mele. Salutari Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back