Reducerea zgomotului vorbitor?

A

ahgu

Guest
Care sunt modalitatile de reducere a zgomotului pe difuzor? Am zgomot alb de la difuzorul meu de otuput de codec, scoate chiar zero. Configurarea mea: DAC ---> de ieșire diferențial -> amplificator de putere 10X (conexiune punte). Din unele de măsurare, am găsit zgomotul din DAC este mai mare decât la sol, chiar dacă scoate 0. De asemenea, există zgomot în circuit care contribuie vorbitor înainte de câștig 10X. Am măsura tensiune în curent alternativ de-a lungul unor puncte. Nu știu cum să măsoare zgomotul, măsurare tensiune AC folosind un multimetru digital 6.5digit este singurul mod mă pot gândi. Regulator: ieșire DAC 0.4mV la 0: 0.8mV. De intrare la amplificator de putere este 0.4mv min, chiar dacă DAC este eliminat. Cu aceste combinații, am auzit zgomot alb de la difuzor. Acum, cum pot elimina zgomotul alb? Aceasta pare a fi o problema dificila.

Nu aveți un osciloscop cu un canal de intrare de mare câștig? Undă de zgomot poate sugera ce cauzează zgomotul.

Hi ahgu Măsurarea zgomotului cu un multimetru digital este aproape inpossible. Pentru o măsurare corectă aveți nevoie de un osciloscop. În opinia mea, zgomot dvs. ar putea fi generate în CAD sau în amplificator. Este zgomotul tot acolo daca scurtă introducere de amperi dvs. (DAC nu conectat)? -> Ar putea fi faptul că un condensator este de zgomot-sursă Dacă amperi în sine nu generează zgomot, este posibil ca DAC-l generează. Problema este de multe ori, că DAC are un analog și o sursă digitală. Este sursa dvs. de analog (dacă aveți atât) corespunzătoare? Nu aveți suficient de decuplare-C, în apropiere de DAC? Salută

nomally de zgomot este mare u semnal de frecvență poate elimninate că, prin utilizarea un fel de filtru trece-jos de respingere a zgomotului de înaltă frecvență. acesta va imrove lucrurile un pic. De asemenea, urechea umană nu poate auzi toate frecvențele, dar folosind un filtru va reduce clearity un pic

Sunt obișnuit cu amplificatoare. Dacă după shotting de intrare amplificator cu sau fără DAC conectat zgomotul este încă acolo, atunci pro poate fi de la linia de sol dumneavoastră. verificați conexiunile GND bine. aceasta ar putea duce, de asemenea, de la aspectul ur PCB. Dacă aș fi știut mai multe detalii de muncă ur i-ar fi știut cum să ajute mai mult

Bună, În totalitate dreptate. Cu un punct de împământare trebuie să fie aplicate, nu?. M-am confruntat ca un fel de zgomot.

Doriți să verificați și să vedem dacă armonici orice moment rapid de margine de creștere nu sunt urme de cuplare la vorbitor dumneavoastră. Eventual, o conexiune la sol stea la planul de masă principală va ajuta. Au nevoie de mai multe informații. În astfel de cazuri, aspect are multe de a face cu zgomot ta ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back