R
radioCanada
Guest
Bună tuturor, S-ar putea avea toate capitolele citit pe antena de transmisie şi de a primi reciprocitate, aproape întotdeauna a explicat printr-o antenă dipol simplu sau corn. Cele mai multe antene, care nu sunt Arrays uşor şi, în special reţelele de alimentare cu Antena complexe vor necesita - in opinia mea - mai multe considerente, în scopul de a declara reciprocitate. De exemplu: Dacă o reţea de alimentare este corporativă (paralel), şi fiecare ramură a reţelei de alimentare este complet asimetric, să spunem compus de separatoare, antena nu va primi aceeaşi cantitate de energie RX, dreapta ? Dar, în acelaşi timp, o parte din energie va fi din nou dispersată (din cauza a nu S22 bună a reţelei de alimentare) şi apare din nou la elementele de antena. Acum, aici este problema mea de a înţelege: Am dreptate că această energie se va schimba, cel puţin soluţia câmpul apropiat al antenei? Sau va avea chiar şi o influenţă asupra modelului RX radiaţie în sine? Gândiţi-vă la alte configuratii: Antene Leaky Wave, antene de undă (de sârmă, slot, ..). Dă-mi niste idei noi, modul de a rezolva problema mea şi mă bucur să vă sprijin, de asemenea! RadioCC