PWM ecuaţia de ieşire pentru 555 temporizator

Am folosit PSPICE pentru circuitul urmatorul dat în jurul valorii de cronometrul IC 555 pentru a vizualiza graficul PWM: şi a luat de ieşire de mai jos. Ideea de bază a fost de a folosi 555 ca multivibrator Astable care a fost discutat în următorul post: # post933387 http://www.edaboard.com/thread64259.html i folosit formule: T1 = 0.693 ( RA + RB), C1 ---------- ciclu de încărcare T2 = 0.693 (RB) C ------------------ descărcare% ciclu de Ciclu = T1 / (t1 + t2) Pentru rezultatul combinaţia dată a fost obţinută în urma,% D = frecvenţa 66,66% = 4.8kHz

cum ai lua această ecuaţie pentru C_tot şi de modul în tensiunea de alimentare este practic 11.90 V. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 12:50 --- ------- Previous post a fost la 12:40 [/SIZE] ---------- [/COLOR] hi Ashish, circuitul de la care ai scris, în cazul în care este variaţii CV? Asta e ceea ce vreau.

cum ai lua această ecuaţie pentru C_tot şi de modul în tensiunea de alimentare este practic 11.90 V
C_tot = T / R / ln [Vcc / (Vcc-Vctl)] este de la T = RC * ln [(Vcc / (Vcc-Vctl)]

cum ai lua această ecuaţie pentru C_tot şi de modul în tensiunea de alimentare este practic 11.90 V. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adăugată la 12:50 ---------- Previous post a fost la 12:40 [/SIZE] ---------- [/COLOR] hi Ashish, circuitul de la care ai scris, în cazul în care este variaţii CV? Asta e ceea ce vreau
. După cum am menţionat că am folosit configuraţia circuitului multivibrator astable şi dacă sunt conştienţi de PSPICE de codificare, atunci puteţi vedea în mod clar că am folosit nici un cod PIN. 5 din 555 si alimentat tensiunea controlul prin ea şi acelaşi lucru este vizibil în ieşire. Ynu se poate vedea diferenţa dintre rezultatele de la acest post şi că, din postul anterior, a căror legătură i-ai dat. În afară de aceasta, dacă sunteţi în continuare nemulţumit poate face interogarea mai uşor de înţeles pentru mine.

Hi Ashish, am îndoieli următoare din circuit. 1. Ai CV-ul pentru a varia de la 1/3VCC la 2/3VCC, dar eu văd în circuit, undă sinusoidală variind mult mai mic decât 1/3VCC şi încă de ieşire este prezent. 2. Ce max de frecvenţe poate hrăni i la Pin nr.5. Ce ar trebui să fie corespunzătoare şi valorile R C. 3. Uitandu-se la forma de undă de lăţime de impuls, eu sunt în imposibilitatea de a deduce amplitudinea instantanee de undă sinusoidală. Aceasta este întrebarea mea iniţială. Relaţia dintre lăţimea pulsului şi a tensiunii magnitudinea de control, astfel încât să pot spune că, dacă eu spun hrănesc 5 V, atunci mi-ar lua corespunzătoare PWM de ieşire şi aşa mai departe.

Deci nu ar putea lua în considerare înlocuirea RA de o sursă de curent constant (folosind un tranzistor PNP, de exemplu). După cum ştiţi, formula ar fi: T = Vctl * C / I Deoarece I este constantă T va fi proporional la Vctl (într-o gamă limitată de mai puţin de la 0 la 12V, după cum veţi descoperi). Chiar dacă în acest caz, T este diferit de rezultate de formule (care este probabil să se întâmple), va trebui să ia în considerare prea întârzieri între: Trigger -> de ieşire de mare C la Vctl -> Kerim de ieşire redus

ya Kerim folosind sursa de curent constant, este într-adevăr PWM liniar. mulţumiri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back