profit în China IC design

Nu cred că cele mai multe case de design ic va supravieţui în următoarea 3-5 ani.

Ei vor trebui să crească până după experienţe de învăţare în chip de design atât de mult.

Ia porfit nu este un lucru atât de simplu.
Poate nevoie de 3 sau 4 de mai mulţi ani.

Shanghai, cred că este un oraş pentru surescita IC design.Şi, în aproape 2 ~ 3 ani, la Shanghai, pe bază de IC design va succes.

Cred că Shanghai este un oras stralucitor pentru IC designer, în acelaşi timp, la Beijing este un oraş luminoase pentru IC designer prea.Aceste doua orase sunt centre de remorcare din China IC design

în prezent, în China, există 450 IC proiectare case / companii.dar puţine dintre ele fac bani.multe dintre ele au doar 5 ~ 20 de persoane.Cred ca 3 ani sau 5 ani mai târziu.cele mai multe dintre ele vor dispărea.

Conducte a scris:

Există multe astfel de fel de companii din China acum?
Adăugat după 1 minute:
Se pare că există mai multe companii de IC din Shanghai, dar puţini sunt bine-cunoscută.

Cred că ic companie poate obţine profit bun de la Beijing şi Shanghai. Deoarece există multe famouse univerities şi să aibă un mediu favorabil pentru aceste societăţi.Adăugat dupa 4 minute:şi cred că IC companie ar trebui să fie localizate.

ic despre companie de design din China va deveni mai puternic în următoarea mai mulţi ani.

În Shanghai,
În fiecare an, dispar câteva companiei, dar mai multe companiei sunt fondate.

În IC zona, deoarece multe turnătorii sunt fondate, de proiectare casa va avea un viitor stralucit.
Şi este foarte aproape de piaţă de consum.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back