Problema cu conexiune prin cablu de programare în timp ce Xilinx FPGA kit

V

vivek_raj_verma

Guest
Salut, eu am întâmpinat o problemă de programare în timp ce Xilinx FPGA kit. Acesta arată cablul nu este conectat. Când fac cablu Autodetectie arata cablul este conectat, dar atunci când am spune programul, apoi din nou se spune că isnot cablu conectat. ceea ce CUD fi problema??? de ajutor, IM nou la ea. programarea pentru prima dată. Vivek

Xilinx are mai multe kituri de FPGA. Care o aveţi? Sunt ghicitul în care utilizaţi software-ul Xilinx ISE IMPACT şi paralel Xilinx cablu IV. Corecta? iMPACT afişează o mulţime de mesaje confuze, deoarece caută port paralel, port USB, şi lanţul de JTAG. Dacă ne arată toate mesajele pe care, poate cineva poate vedea ce se întâmplă greşit. Vă rugăm să folosiţi un subiect mesaj mai descriptiv decât "ajutor necesar".

Ai puterea de la bord tine? Cât de curat este o sursa de alimentare?

Multumesc, va fi postarea messeges ceea ce dă şi setul de informaţii Xilinx în curând.

Eu cred că acest lucru poate apărea dacă nu sunt admin gazdă

Am primi acest mesaj destul de des, dar problema mea este, în principal ca urmare a flylead JTAG nu este conectat corect. [Quote = vivek_raj_verma] Bună acolo, eu am întâmpinat o problemă de programare în timp ce Xilinx FPGA kit. Acesta arată cablul nu este conectat. Când fac cablu Autodetectie arata cablul este conectat, dar atunci când am spune programul, apoi din nou se spune că isnot cablu conectat. ceea ce CUD fi problema??? de ajutor, IM nou la ea. programarea pentru prima dată. Vivek [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back