problemă în AVR codurile de c

E

engineer khan

Guest
???? ce face următoarele mijloace în programul de interfațare LCD (cineva plz ajută-mă frati)
Code:
 lcd_cmd (poziția unsigned char) {dataport = articol; ctlrport = (0

Ambele Cod fac același lucru, cu excepția pentru întârziere (50), în prima cotare.

Eu cred că problema este cu complexitatea aici, autorul a încercat să facă cod cod clar, dar ar putea deveni mai complicată în ochii lui o experiență. (S) a încercat să sublinieze "rs" și biți "rw", ar trebui să fie 0 atunci când "en" este tactat:
Code:
 ctlrport = (0

ceea ce>, |??? sta pentru scurt acestea plz,,,, cant v utiliza aceleași coduri ca și pentru c 8051 ca i-au dat in postul anterior????

Ați făcut o căutare pentru operatorii C? Dacă nu ar trebui, veți găsi numeroase pagini web care explică aceste.

[Quote = inginer Khan; 1139411]??????? Ce>, | stea timp de scurtă acestea plz,,,, cant v utiliza aceleași coduri ca și pentru c 8051 ca i-au dat in postul anterior [/quote]> deplasează dreapta biți. Dacă PORTA = 0b00000001; în cazul în care este deplasat lăsat devine 0b00000010, adică, 1PORTA 8PORTA înseamnă valoarea rămâne aceeași. | Este un nivel de bit sau operator.

Asta nu este corecta comportamentul descris de tine este rotiți nu se schimbe. Pentru o schimbare de drept 1 pe un octet 0 și oferă o deviere la stânga până la 8 oferă, de asemenea, 0 dacă valoarea inițială este de 1.

Nu există nici o operație aplicată "ctrlport" în linia de primul, este doar încărcat cu o nouă valoare pe care un '0 'deplasat' "de mai multe ori, care este încă un '0 'en. În linia de două aceasta este din nou încărcat cu o nouă valoare, dar de data aceasta 3 valori sunt ORed. În timp ce "(0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back