R
rituparnasaikia
Guest
Poate cineva să mă ajute în portarea uCOS al II-lea în LPC2388? Vreau să folosesc Keil compilator.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Domnule rog, ajută-mă, vreau să fac portare pe LPC2378, I dont știu cum să înceapă și unde pentru a obține toate codurile sursă, precum și modul de utilizare a Keil in scop de simulare ... plz domnule ajutor mă, am să-și prezinte proiectul meu în termen de o lună. thanx în avans. [COLOR = "Silver"] --- Actualizat --- [/COLOR]Eu am făcut același lucru într-o LPC2378 ....
Domnule rog, ajută-mă, vreau să fac portare pe LPC2378, I dont știu cum să înceapă și unde pentru a obține toate codurile sursă, precum și modul de utilizare a Keil in scop de simulare ... plz domnule ajutor mă, am să-și prezinte proiectul meu în termen de o lună. thanx în avans. [COLOR = "Silver"] --- Actualizat --- [/COLOR]Eu am făcut același lucru într-o LPC2378 ....
Domnule rog, ajută-mă, vreau să fac portare pe LPC2378, I dont știu cum să înceapă și unde pentru a obține toate codurile sursă, precum și modul de utilizare a Keil in scop de simulare ... plz ajută-mă domnule , i-au să-și prezinte proiectul meu în termen de o lună. thanx în avans.Eu am portat uCOS-al II-lea de două ori pentru platforme ARM. Te rog, nu ezitați să întrebați. - Amr