T
Taner
Guest
Salut prieteni, am făcut propria mea invertor cu PIC16F876A, cu intrare şi de ieşire 12VDC 220VAC (50Hz), de merluciu = 500W. Circuit si software (pentru CSC PCWH), aici :: D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sine Wave Inverter folosind PIC16F84A microcontroler a verifica acest lucru [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - Invertor Sine Wave folosind PIC16F84A microcontroler [/url] [/ quote ] proiect frumos .. pl de încărcare schematic, de asemenea, şi codul hexazecimal
Buna Taner, Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră. Atât de ieşire este sinusoidală. Dar este comportamentul ok ieşire aşa cum am menţionat în mesajul meu de mai devreme. De asemenea, este ok, dacă am folosi diodă Zener 2V, în loc de 2,4 V? Ce ar trebui să fie raportul ideal trans CT pentru ckt dumneavoastră? Salutari MushfiqBuna mushfiqur04, circuitul de măsurare curent, format din CT (Transformator de curent), şi două amperi răsturnare PO (U1B şi U1C), care formează o etapa in doua pana la convertoare de tensiune, unul pentru măsurarea mic curent (U1C), şi una pentru măsurare de curent mai mare (U1B). Semnale de ieşire de două convertoare fi shold tensiuni sinusoidale (max. + / - 2V), cu privire la mijlocul de 5V de alimentare (2.5V). Şi două semnale sunt inversate între ele.
Buna mushfiq ceea ce este raportul ideal trans CT pentru stabilizatori?Buna Taner, Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră. Atât de ieşire este sinusoidală. Dar este comportamentul ok ieşire aşa cum am menţionat în mesajul meu de mai devreme. De asemenea, este ok, dacă am folosi diodă Zener 2V, în loc de 2,4 V? Ce ar trebui să fie raportul ideal trans CT pentru ckt dumneavoastră? Salutari Mushfiq
?draga mushfiq ceea ce este raportul ideal trans CT pentru stabilizatori