Orizontală TV flipping

R

Roelescence

Guest
Max toată lumea, Poate, te rog ajută-mă să identifice componente electronice legate de V-așteptare? My TV, noul model, imaginea ei păstrează flipping orizontal și i cant găsi v-țineți pe telecomandă nici la partea din spate a televizorului, așa că am decis să depana componentele, dar o problemă este că eu cant a identifica componentele referitoare la v -dețin. Vă rugăm să ajute Multumesc

Dacă vrei un răspuns, ar fi util să știți ce tip de televizor, ea este. Este LCD, Plasma sau CRT, ceea ce producătorul, numărul de model și de vârstă approcimate? Brian.

nu postați schematică, în îngrijorarea că poate fi de ajutor

Acesta este un televizor CRT, un model nou de chineză Tusonra

S-ar putea avea o șansă atunci. LCD și Plasma TV nu se scanează în același mod ca și CRT și nu există aproape sigur nu ar fi nici un control asupra frecvenței de scanare. Fără o schematică, nu este posibil pentru a vă arăta exact ceea ce a ajusta astfel încât va trebui să urmați aceste linii directoare generale: Uită-te la gâtul CRT (secțiunea tubular care pokes din spate de la bol de sticlă). Pe aceasta veți vedea un ansamblu de bobine de sârmă împins până la castron. Nu vor fi două fire îndreaptă spre transformatorul de scanare orizontală, care este de obicei negru și are unul sau două controale pe el (în mod normal, "ecran" și "focus"), acestea nu sunt cele dorite. Celelalte două fire de la ansamblul bobinei sunt conexiunile verticale de scanare. Urmați aceste inapoi la bord crcuit și veți găsi scena de ieșire verticală. Uneori, acest lucru este de două tranzistoare de putere, uneori un IC de putere, cu un radiator. Oscilatorul verticală va fi fie în interiorul IC sau fabricate din componente foarte aproape de ea. Dacă există un control puteți ajusta, acesta va fi în acest domeniu. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back