Oricine mă poate ajuta să ieșim din asta? CST suită model de studio nu poate fi simulat

J

Jason Hou

Guest
Bine, aici e chestia. Am facut o antena patch-uri și setați materialul de ea în mod corespunzător, înainte de a mă simula, am setat materialului de fond la "Normal", dar de fiecare simulare va abandona si prezinta "Domeniul de calcul este complet umplut cu metal (PEC), vă rugăm să verificați materialului de fond și proprietăților straturilor ". Ce ar trebui să fac? Poate cineva sa ma ajute din aceasta:??:

Cum te hrana structura? Uneori whinges CST (cu erori criptice, irelevante) în cazul în care porturile de excitație sunt prea aproape sau atingerea limitelor de calcul. În special, asigurați-vă că limitele tale sunt setate pentru a "deschide" (adică LMP) pentru simularea antena. Dacă aveți o greseala "electric" set de frontiera, TFP adaugă un perete (invizibil) de la Pec, la marginea spațiului de calcul care poate face ravagii cu ghidurile de undă / feedlines coaxiale care de altfel apar * * deschis. De asemenea, faceți clic pe butonul Vizualizare ochiurilor de plasă (și / sau de a lua o privire la numărul de meshcells prezentate la dreapta jos), pentru a vă asigura discretizare apare sensibil și nu a cuantificat pur și simplu structura întregului într-un bloc PEC! În cazul în care nu ajuta - posta fișierul dvs. și eu sunt sigur că cineva va fi în măsură să vă setați drept :)

Ea încă nu poate lucra: sad: Dar multumesc oricum
Selectați File, selectați-șablon ... și apoi selectați Antenă (planar)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back