OrCAD cis eroare de captare [net0016]

C

chuzkin

Guest
Hi everybody. Fac o schematică în CSI captarea, dar când am alerga BOM, următoarea eroare apare: ERROR [NET0016] Nu există nici o asociație pentru% s fișier. Configurați acest lucru în Manager fișiere. BOM Done. De asemenea, atunci când am faceți dublu clic pe orice parte la schema (pentru a accesa Property Editor), și apoi încercați să închideți cu X în colțul din dreapta sus, apare următorul mesaj: OrCAD Capture refuzat accesul la un fișier fără nume și atunci când încearcă să închidă CAPTURE CSI , același mesaj apare repeteadly și nu poate închide (I hace să forțeze folosind task manager). Versiunea 9.0 este OrCAD Salutari.

Eu fac un schematică în CSI captarea, dar când am alerga BOM, următoarea eroare apare: ERROR [NET0016] Nu există nici o asociație pentru% s fișier. Configurați acest lucru în Manager fișiere. BOM Done.
Am primit această eroare aceeași. Tot ce am făcut a fost să merg în cazul în care ți-a spus directorul OrCAD pentru a salva. Născut fișier, selectați-l, du-te la Properties, si schimba își deschide cu programul de la WordPad. Ea încă nu se deschide în mod direct pentru mine atunci când am selectați opțiunea de ieșire Vizualizare în OrCAD, dar în acest fel poți vizualiza în continuare BOM ta. BTW, puteți deschide, de asemenea, cu bloc notes, de asemenea. Îmi pare rău că nu vă pot ajuta cu problema dvs. alte. Succes!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back