Nu pot să înțeleg acest circuit.!

L

ljy4468

Guest
Hi all Am o întrebare despre circuitul attatched. Acesta ISI BiCMOS. Sunt incepator in circuitul BiCMOS. Deci, eu nu știu ce carte pe care am studia, deoarece aproape cartea mea este despre CMOS. care poate arata-mi un articol sau unele cărți despre acest circuit? Multumesc, Salutari.

acest circuit are aceeași funcție ca și pe deplin CMOS unul. înlocuiți doar bavete cu Moise. Tha capac este să adăugați "varf", care adaugă un vârf de ac mic în reponse și extinde astfel încât lățimea de bandă a unui circuit

De asemenea, sunt de acord. Întregul circuit poate fi considerat ca un amplificator diferențial complet. Restul circuitului de polarizare prevede DC.

Oh, mulțumesc foarte mult. Dar eu vreau să știu mai multe despre acest circuit (de ce utilizarea BJT loc de MOS ...) Deci, poți să-mi spui orice carte despre acel circuit? Salutari.

[Quote = ljy4468] Oh, multumesc foarte mult. Dar eu vreau să știu mai multe despre acest circuit (de ce utilizarea BJT loc de MOS ...) Deci, poți să-mi spui orice carte despre acel circuit? Salutari. [/Quote] BJT sunt utilizate pentru a reduce tensiunea de intrare de offset a amplificatorului

BJT poate oferi câștig mai mare cu același curent ...

După cum știți, pentru BJT: GM = Ic / Vt Vt unde ~ 25mV Pentru MOS: gm = 2Id / (VGS-Vt) = Id/100mV când VGS-VT = 200mV (cazul tipic), prin urmare, GM pentru BJT este de 4 ori mai mare decât MOS. BR

[Quote = ee_ykhab] După cum știți, pentru BJT: GM = Ic / Vt Vt unde ~ 25mV Pentru MOS: GM = 2Id / (VGS-Vt) = Id/100mV atunci când VGS-VT = 200mV (cazul tipic), astfel, gm pentru BJT este de 4 ori mai mare decat MOS. BR [/quote] Dar MOS ar putea fi folosite în inversiune slab! Apoi, gm este același

Poate că, BJT este utilă decât mos, în termeni de câștig și de lățime de bandă. dar are scurgeri de curent.

Multumesc tuturor. Dar Teddy, ai spus că sunt un vârf condensator. Vreau să știu despre faptul că metoda de compensare mai mult. Cum poate acest plafon da răspuns de vârf în ac? Multumesc. Salutari.

[Quote = yxo] [quote = ee_ykhab] După cum știți, pentru BJT: GM = Ic / Vt Vt unde ~ 25mV Pentru MOS: GM = 2Id / (VGS-Vt) = Id/100mV atunci când VGS-VT = 200mV (tipic caz), astfel, GM pentru BJT este de 4 ori mai mare decat MOS. BR [/quote] Dar MOS ar putea fi folosite în inversiune slab! Apoi, GM este același [/quote] dacă MOS folosit în inversiune slab, mai mult decât va avea mult zgomot și BW scade

aceasta va depinde totul pe funcția de întregul circuit sau chip.

Adăugarea condensator la drenează de perechi diferențiale -> adăugând un pol la răspunsul AC .. Sau puteți recunoaște adăugarea o cale Feedforward pentru orice modificări rapide. De lățime de bandă / fază de profit poate fi majorat sau redus în conformitate cu răspunsul întregului sistem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back