nu FFT în funcţie MATLAB au câştig?

Y

yamid

Guest
Salut, am scris acest cod: N = 10000;% numar de biţi de date date = randn (1, N)> = 0;% genera date aleatoare uniform distribuite Fs = 20 * 10.7e 6; Frecvenţa de eşantionare% Rb = Fs * (1/10); Tb = 1/Rb; Fc = 10.7e 6; snrdb = 10;% Eb/N0 intervalul în dB pentru simulare time_bpsk = 0: (1/Fs): TB * (lungime (de date) ) - (1/Fs); transport = cos (2 * pi * Fc * time_bpsk); figura, complot (abs (FFT (de transport))); poate cineva-mi explic de ce amplitudinea armonii este atât de mare? (5 * 10 ^ 4!!) (Stiu ca de teorie amplitudinea armonii ar trebui să fie 1/2, dacă introduceţi semnal cu amplitudine unot.)

Buna yamid, Nu, nu au câştig - e doar punerea în aplicare a MATLAB FFT nu renormalise rezultatul de 1 / N, ca unele fac alte abordări. Codul dvs. funcţionează bine, dacă vă fie: a) să utilizeze funcţia de IFFT loc (face renormalise ... dar trebuie avut în vedere că fazele de componentele de frecvenţă vor răsturna toate semnele), sau b) schimba ultima linie a: figura; complot (abs (FFT (de transport) / lungime (de transport))); Noroc :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back