nevoie de ajutor cu DS1307 RTC

L

lassy

Guest
Am încercat să construiască un RTC pentru a fi utilizate în cadrul proiectului meu controler de temperatură și au nevoie de un cod de asamblare PIC care citește și scrie de la RTC DS1307 chip.I sunt, folosind PIC16F877 care are date seriall și ace de ceas .. dar nu au nici o idee cu privire la modul de a merge despre it.PLEASE ajuta-ma ... mulțumiri

Hi, DS1307 Utilizeaza interfata I2C. Acesta a fost mult timp vorbit despre în acest forum. Click pe butonul de căutare din partea de sus și de a scrie DS1307 și faceți clic pe căutare. Există atât de multe link-uri in bord, care i-ar putea începe chiar coyeing-l ... Dacă ați găsit răspunsul meu util, faceți clic pe butonul pe care scrie Ma ajutat . Noroc.

Puteți găsi câteva informații utile din proiectul de h ** p :/ / www.techdesign.be/

O mai bună utilizare CSC compilator C, are funcția de gata să execute o comandă I2C.

Hi, I dont știu dacă ei "mai bine", pentru a utiliza compilator C - Presupun că depinde de batal puteți programa C! Am niște rutine generice I2C și le va posta daca vrei, eu sunt, folosind 16F877A cu montaj chiar acum la un proiect, dar folosind un PCF 8583, codul ar trebui să funcționeze bine. [

hai mai bine u utilizarea ds1337 iy este foarte usor de interfață decât în ​​cazul în care u vrei 1307 Cod trimite-mi un pm eu sunt gata să ajute u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back