nevoie de ajutor / consiliere cu privire la suprimarea zgomotului de putere linie

H

halls

Guest
hi! Sunt în curs de dezvoltare un dispozitiv de detectare de proximitate cu ajutorul unui senzor capacitiv de a mea, a făcut din două suprafeţe care desfăşoară şi o bandă de teren comun, suficient de mare pentru senzori de proximitate umane. Problema este că linia de alimentare de 50 Hz sunt afectează măsurile. În acest dispozitiv, este important să rămână redus de energie, astfel, pentru că, am proba la frecvenţe foarte mici (sub 50 Hz ...). Asa ca am deşi de o tehnica care consta in subsampling la o frecvenţă pentru care alias frecvenţă de 50 Hz este în partea înaltă a spectrului de frecvenţe, şi, prin urmare, pot fi eliminate cu un permis de mic filtru digital de simplu ... Poate cineva sa-mi spui ce imi scapa? Se părea să funcţioneze bine, dar de fapt eu am experimentat inca ceva zgomot de fundal pe care cred ca vine de la armonicile de puterea de zgomot de linii de ... Deci, oricine ar putea sugera o modalitate mai bună de a reduce acest zgomot, sau să-mi spuneţi dacă am lipseşte ceva cu aceasta tehnica? Multumesc anticipat!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back