nevoie de ajutor în ceea ce priveşte Q Funcţia

• Thread starter moonnightingale
  • Start date
M

moonnightingale

Guest
Poate orice organism-mi explic modul în care cartea a rezolvat aceasta problema FUNCŢIA Q

[Quote = moonnightingale] Poate orice organism-mi explic modul în care cartea a rezolvat aceasta problema FUNCŢIA Q Încercaţi să-l înţeleagă, după cum urmează: În cazul în care Q (x) = o, atunci x =? de exemplu: ce valoare a lui x, care oferă Q (x) = a? Încercaţi să căutaţi folosind Q-funcţie de masă. A se vedea graficul de [url = http://en.wikipedia.org/wiki/File:Q-function.png~~V] aici [/url].

Multumesc mult pentru a posta acest grafic şi de a face conceptul meu clar. Da dreptul de ur în a spune că am presupune că Q (x) = 0,9 i inteleg toate acestea, dar în examen, nu va fi având grafic şi ne sunt prezentate Q masă. Ştiu, de asemenea, modul în care el a scris -1.28 de la masă. Am inventat o metoda brut pentru valori mai mari decât 0,5. Pentru a rezolva de 0,9. 0.9 scade de la 1 1-0.9 = 0.1 arate acum pentru Q inversă în tabel, ca u poate vedea că, dacă x este 1.28, atunci Q (x) este 0.1003 deci raspunsul este 1,28 şi a pus (semn negativ cu el) Dar ceea ce este un motiv tehnic pentru toate acestea, ce semn negativ,,,, de ce 0.1 Vreau să înţeleg conceptul. Hope u ma tabel este, de asemenea, anexat

Sunteţi pe tractul dreapta. Reţineţi că 1-Q (x) = Q (-x). În ceea ce priveşte

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back