modificare a valorii benă fişier

R

research235

Guest
Stimate toate Am nevoie de codul de Tcl pentru fişierul de imagine memorie valoare schimbare .. dacă există cineva care a lucrat deja la acest cod de-a în cazul în care au aceasta .. vă rog să-mi stiu ca eu sunt foarte mult în nevoie de acest lucru. ajutor va fi apreciat foarte mult .. VLSI elev

Buna ziua Ajeeta Multumesc mult pentru ur răspuns. Eu am actully un pic confuz, cu toate aceste fişiere VCD si alte chestii. Am citit toate detaşarea de achizitie de VCD în acelasi forum si am citit unele dintre aceste raspunsuri ur anterioare, de asemenea ;) .... acum problemele mea este .. Lucrez la un proiect şi pentru aceasta am folosit un cod C (scris de altcineva), pentru a genera un fişier VCD ... am dat seama acum că putem pune de fapt, doar o bucata de cod în bancul de testare pentru a genera VCD fişier ... Acum vreau sa stiu .. în cazul în care există orice fel prin care putem genera forma de undă a forma obţinut fişierul VCD .. folosind un instrument de ... i dont ştiu, dar este posibil TP feed-back acest fişier VCD în modelul SIM pentru a obţine forme de undă.?? vă rog să-mi u explica în detaliu cum să-i spuneţi wats de fapt, se poate face pentru a cunoaşte cca informaţii momentul exact la fiecare net de un design .... VLSI elev

Da, se poate vedea forma de undă prin convertirea VCD fişier în format wlf recunoscut de ModelSim Pentru aceasta, aveţi nevoie pentru a utiliza vcd2wlf programului, care vine cu ModelSim. Sau puteţi descărca gratuit GNU gtkwaves VCD Viewer de la net sa disponibil atât pentru platfroms Windows şi Linux / Unix!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back