Microcontrolere si toate tipurile de display

J

johnny_hush

Guest
Salut tuturor! Sunt un incepator in acest domeniu, aşa că aş fi recunoscător pentru oricine care încarcă unele tutoriale despre programare ecrane cu microcontrolere, şi orice altceva care explică modul în care funcţionează. Multumesc, Johnny

Omule am dun avea orice material pe care, eu fac mai degrabă, să-mi spuneţi whatz cerinţă Ur? LCD-urile, vin de obicei cu sofer, astfel mai uşor de LED-uri de programe 7seg trebuie să fie utilizat cu un BCD pentru LED-uri de conducător auto 7seg, fie sub formă de matrice sau matrice pot fi folosite cu uşurinţă de către conexiunile hardware speciale. doar google din informatiile necesare

Am încercat să căutare pe Google, dar am găsi o mulţime de informaţii şi eu nu sunt sigur că ceea ce este important şi ce nu este, deci de aceea am nevoie de tine de ajutor. Multumesc, Johnny

Încercaţi să folosiţi o căutare ", cum de a conduce un LCD HD4470 cu un PIC MCU" sau "coduri de eşantionare pentru a conduce un LCD HD44780 cu un PIC MCU" Sperăm că va veni în mai multe hit-uri. Dacă intenţionaţi să conduceţi 7 LED-uri de segment executa o Querry la edaboard, sau Google şi pot fi ai putea căuta microcipuri sau site-ul ATMEL de tone de resurse.

Voi citi acest ceea ce ai postat. Va multumesc tuturor ... Johnny

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back