metode alternative de creare contor de energie proprie

V

visva

Guest
Eu am de lucru create contor de energie proprie. i-au cautat ADE775x, ADE776x serie. dar are unele dificultăți de a face acest lucru (transformator, rezistor shunt .. etc,). astfel încât orice unul ajută-mă. Este acolo orice metode alternative (IC, Circuts .. etc,) pentru măsurarea energiei pentru o singură fază. Aici vreau afișa această valoare contor de energie în ecranul LCD cu ajutorul micro-controler (89s52).

Pentru a obține cifra exactă a consumului de energie dumneavoastră aveți nevoie pentru a obține curent și tensiune, înmulțiți-le, apoi înmulțiți-le cu cosinusul unghiului dintre ele și anume VA Cos phi. Daca considerati ca consumul de curent se datorează, în principal ca urmare a sarcinilor rezistive (cuptoare electrice, de încălzire electrice, dusuri electrice), apoi pentru că Phi termenul poate fi neglijat. Dacă totuși nu aveți acești utilizatori mari de energie și au o mulțime de elemente bazate pe transformator, atunci veți obține o cifră mai mare decât valoarea reală. De asemenea în cazul în care tensiunea cablului de alimentare este constantă, nu trebuie să ia în considerare acest termen, însă în cele mai multe țări tensiunea de alimentare este considerată doar + - 10%. Deci, o măsură de țiței ar fi pentru a măsura curent atunci afișare (nr de ori tensiunea de alimentare), ca de exemplu kW pentru o nominală de 230V de alimentare, în cazul în oferta actuală a fost 8.2a, atunci afișajul va citi (8,2 x 230/1000) = 1.88 KW. Sincer

Eu știu cum se calculează energia. dar am nevoie să știu ce sunt circuite sau IC (componente) pentru calcularea energiei.

puteți găsi mai multe de căutare Google. Voi da asta de la meu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back