Matlab pentru a vhdl

B

baa110

Guest
hi all
e acolo, orice software care transformă Matlab cod pentru a vhdl?
Cum pot sa-l aduc?
toate cele bune
baa110

Salut

Nisa i'am idee, dar nu sunt sigur că veţi obţine o compactă în vhdl Desing,
pe care o căuta de lucru usor, dar nu şi pentru cele mai bune.

Cred că puteţi converti din Matlab la C şi de la C la vhdl (cred ca este prog de la C la vhdl),
dar carefull ceva timp bucla funcţie va multiplica de Desing în vhdl.

De asemenea, încercaţi să întrebaţi la Matlab pentru utilitate Poate că vă va da răspunsul.

Toate cele bune.

Pana acum am dont know există unele SW pentru a converti C <=> VHDL, asa ca am dont aştepta să găsească o astfel de conversie de la Matlab a VHDL.
Notă: Dacă cineva găsi SW pentru conversia de la C <=> VHDL,
vă rugăm să PM

Mulţumesc în avans

Aici, unele VHDL-> C instrument: http://www.co.umist.ac.uk/ ~ xtian/v2c/v2c.html

Mates .. asta este ceea ce iam plâns pentru ultimele 6 luni ..

systemgenerator va da vhdl cod, precum şi codurile de testbench Matlab script-uri specifice pentru dsp legate apps,,Poate cineva sa ofere o versiune completa a sistemului generator

http://www.mathworks.com/products/connections/product_main.shtml?prod_id=304

De Xilinx System Generator este un plug-in pentru a Simulink, care permite designerilor de a dezvolta de înaltă performanţă pentru sistemele de DSP Xilinx FPGAs.Designeri de proiectare şi poate simula un sistem cu ajutorul Matlab, Simulink, şi Xilinx biblioteca de biţi / ciclu-adevărat modele.Instrumentul va genera în mod automat atunci synthesizable Hardware Description Language (HDL) codul mapată la Xilinx pre-optimizate algoritmi.

www.accelchip.com

Este o companie care oferă Matlab -> VHDL instrument de conversie.

La fel ca cele mai multe instrumente care să genereze cod, este un pic cam nasol.

HI

Dacă lucraţi cu @ ltera, puteţi încerca să DSP Builder.
Se transformă SIMULINK modele pentru a VHDL cod, care poate fi descărcat
la bord pentru dezvoltare în circuitul de testare.

Pa

Există practic două instrumente:
DSP-Generator de @ ltera dispozitivelor,
precum şi
-Sistemul de generator Xilinx pentru dispozitive

Cred că sistemul de Generatorul de la Xilinx este alegere mai buna

Succes

any1 poate oferi versiunea completă a sistemului generator

pa

Va un simplu FIR IIR sau filtru de intrare pentru semnal analogic frecvenţe mai mici de 100Hz fi capabil pentru a se potrivi pe un spartan II cu 30k porţi?

- Jayson

Salut!

Depinde de file n ° şi n ° coeficent de biţi, dacă nu sunteţi sigur dacă se potriveşte, vă puteţi reduce numărul de file sau de biţi pentru coef.

Mult noroc, Bart

PS felul în care va pune în aplicare, de asemenea, este important,

serial -> lent, dar mai puţin felie
paralel -> repede, dar mult felie

Dacă aş avea un ADC, care este de serie, este mai bine pentru a pune în aplicare cu serial, sau pentru a converti în paralel cu o schimbare registru?

Seconldly, există considerente speciale pentru a alege ADC, va ADC orice lucru?De-o, mă gândesc de SPI este controlat.

- Jayson

Jayson wrote:Dacă aş avea un ADC, care este de serie, este mai bine pentru a pune în aplicare cu serial, sau pentru a converti în paralel cu o schimbare registru?

ai adus un bun punct de pe Vcc probleme, cum este de făcut în acest obicei, FPGA design-uri, majoritatea chipsuri Aş dori să lucreze cu 5V CMOS sunt dispozitive, cum fac interfaţă aceste condiţii de siguranţă la un FPGA rulează la o mai mică I / O tensiune de 3.3V sau 2.5V?Există o I / O pierdere de viteză cu aceasta interfata?

- Jayson

Salut!

Vezi FPGA manual de familie în cazul în care aţi ales-dispozitiv este Vcc tolerant.Citat:

Există o I / O pierdere de viteză cu această interfaţă

Ce tipuri de nivelul de traducători sunt folosite cu FPGA desenele?Puteţi să îmi daţi numele real chips-uri pentru a face acest lucru?

- Jayson

Jayson wrote:

Ce tipuri de nivelul de traducători sunt folosite cu FPGA desenele?
Puteţi să îmi daţi numele real chips-uri pentru a face acest lucru?- Jayson

Cred că se poate utiliza software-ul follwing
1 Xilinx sistem generator
2 @ ltera Dspbuilder

De unde pot cumpăra de 74FCT164245T?

Mai mult decât atât, în cazul în care pot să cumpăr singur cantităţile de Xilinx FPGA lui?

- Jayson

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back