Măsurarea presiunii de un senzor piezo resisitve

W

Willykilly

Guest
Bună tuturor, mi-a spus prietenul meu ca am nevoie de o sursă de curent pentru măsurarea 4mA o ieşire dintr-un senzor de presiune. De ce este necesară? Mulţumesc în avans.

Ce este senzorul de presiune? Fără detalii ceva mai mult, este imposibil să răspundă. Keith

Bună tuturor, Multumesc pentru raspuns. Sunt folosind un senzor piezo resisitve şi o guage tulpina.

Ce este senzorul de presiune, ceea ce Transductorul? Fără detalii ceva mai mult, este imposibil să se răspundă! Keith

Buna ziua willykilly dacă utilizaţi piezorezistiv, atunci trebuie să furnizeze cu ajutorul unui senzor de stabilă sursă de 4 mA curent, apoi amplificat cu amplificator gratuit. Unele senzorul piezorezistiv avea deja sursa de curent şi amplificator gratuit în ea. În ceea ce priveşte

Esti confuz piezorezistiv cu senzori piezoelectrici. Senzorii piezorezistiv nu folosesc amplificatoare de încărcare, la doar amplificatoare de instrumentatie (amplificatoare diferenţiale). Principiul lor de funcţionare este rezistenta la schimbare, mai degrabă decât taxa de generaţie, le puteţi imagina pur şi simplu, ca de siliciu fabricate de transductoarele. Ca cu un convenţional (fir de metal sau folie) Transductorul, circuitul de pod se o diferenţă de rezistenţă într-o diferenţă de tensiune. Diferite opţiuni de alimentare pentru poduri piezorezistiv sunt în uz. Câţiva producători preferă de fapt, furnizarea de curent constant, tensiunea de utilizare mai constantă sau de reţele speciale destinate compensatoare de temperatură. După cum sa menţionat keit1200rs:
Fără unele detalii mai multe, este imposibil să se răspundă
!

HI acolo va pot da informatii cu privire la DMP015-A? Am aflat că Vsignal = Vexc * (Delta R) / R = Vexc * F * S = sensibilitatea în mV / V F = vigoare, dar în această foaie de date nici o valoare MV / V a fost gasit THX

140mV pentru excitaţie 5V, scala completă, în funcţie de fişa de date. Keith.

THX există două excitaţii pozitive şi două negative, de ce?

Am încercat să dau şi de 5V GND la unul, apoi la atât: ieşire schimbat. Deci, aceasta înseamnă că ele nu sunt conectate împreună. Nu? Ciudat

Se pare ca cele doua jumatati de pod nu sunt conectate intern, sau printr-o rezistenţă mare. Keith

în ambele cazuri, atunci când am încercat să pun presiune nu sa întâmplat nimic la ieşire. Nu am nevoie pentru a utiliza un amplificator diferenţial să simtă schimbarea? Vă mulţumim pentru ajutorul dvs.

Ai nevoie pentru a măsura tensiunea între + afară şi-out. Să aibă în minte veţi primi doar de la 140mV 15psi, dar ar trebui să fie capabil să-l vezi pe un multimetru. Keith

Ce ai de "apăsarea"? Este un senzor de presiune de aer. Keith

cum să-l încercaţi, atunci? de vigoare, ele înseamnă presiunea aerului? Ştiu că senzorii de presiune de aer au un mic tub care se poate sufla. Aceasta este una apartament de la ambele capete.

Este destinat pentru senzor de presiune atmosferică, astfel că nu are o conexiune tub (deşi există o versiune care nu). Aş sugera să încercaţi să găsiţi un tub, care este ceva de genul cu diametrul de 10mm. Ai putea apoi ţineţi final peste senzorul & lovitură. Sau taie un tub interior de biciclete şi a pus-o în interior. Keith.

ah ok, mulţumesc domnule, m-am gândit de presiune orice presiune. Deci, se va masura cantitatea de aer pe suprafaţa senzorului dreapta? Am cerut pentru senzor de greutate mi-au dat asta. Aceasta este motivul pentru care m-am gândit că va simti nici o presiune. Multumesc din nou

Ne pare rău, este cu siguranta un senzor de presiune de aer. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back